понеделник, март 4

Телевизор Samsung QLED 75Q77B – върхът за киноманите и геймърите

Всеки уважаващ себе си киноман трябва да избере за дома си огромния и зашеметяващ телевизор Samsung QLED 75Q77B. Любителите на игри също са сред основните почитатели на този 75 инчов екран, не просто заради колосалните му и впечатляващи размери, но и заради доброто и високо качество на картината, съчетано умело с подобаващ звук от мощните вградени високоговорители.

Телевизор Samsung QLED 75Q77B Ви предлага високотехнологична QLED технология, в този 75 инчов (189см) дисплей. Това е един от малкото телевизори произведени с подобни размери и едновременно с това разполагащи с фина QLED технология.

Samsung QLED 75Q77B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Качеството на всяко от тези големи изображения се възпроизвежда във високо 4K Ultra HD качество, с резолюция на пикселите от 3840 х 2160. Всеки от тези пиксели с миниатюрен нано размер се захранва от светлината и прецизно оформя всеки цвят и светлосянка в изображенията, както и всяко курсивно и динамично движение от кадрите.

Специалният процесор Quantum 4K допринася за перфектното визуализиране на изображенията и техните контури, като ги предпазва от размиване, разтягане или от деформации, въпреки големия размер на дисплея.

Телевизорът е лансиран през 2022 година, в стилен и строг сребрист цвят и плосък екран. С него получавате комплекс от най-новите, модерни, съвременни и Smart технологии, изобретявани до момента.

Поддръжката на операционната система Tizen Ви осигурява свободен достъп до видео приложението с най-колоритните видео клипове YouTube, до стрийминг услугите с най-премиерните и актуални филмови заглавия: Netflix  и HBO Go, както и до специалния испанско разработен тематичен канал Rakuten TV, зареден с над милион заглавия от документални филми, екшъни, фентъзи филми и анимации, подходящи за всеки вкус и всяка възраст.

По време на гледането, непрекъснато разполагате с интуитивните услуги на личния Гласов асистент Bixby, с който търсенето и намирането на конкретен филм е лесно като детска игра. Не се плашете от огромната база от съдържания, с които телевизорът разполага, защото ще можете лесно и удобно да ги прелиствате и да ги избирате само с една гласова команда.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът може да осъществи Mirroring връзка с устройства поддържащи операционните системи iOS или Android. Също така Bluetooth и Wi-Fi, както и да бъде сдвоен с различни периферни и допълнителни устройства чрез наличните портове за свързаност: 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта.

В този мини технологичен свят място заемат специфични и иновативни технологии на изображенията, сред които: Contrast Enhеncer, Supreme UHD Dimming, 100% Color Volume с Quantum Dot, Real Depth Enhancer и други, както и специалните режими за олекотено и комфортно гледане на филми: Film Mode, Ambient Mode+ и EyeComfort, която намалява автоматични синята светлина от екрана, когато в стаята е тъмно.

Представата Ви за играенето на видеоигри на Вашия PlayStation или конзола ще се промени коренно, не само защото със Samsung QLED 75Q77B картината ще бъде 75 инчова, но и заради вградения в него специален режим с намалена латентност (Auto Low Latency Mode), който осигурява висока точност в резолюцията, свежи цветове и поддържа отчетливостта дори в най-динамичните курсивни и бързи движения. Екранът предлага и допълнителен Game Bar, от който можете да управлявате допълнителни настройки в играта Ви. Технологията Motion Xcelerator Turbo+ ще задоволи Вашите сетива и ще Ви накара да се потопите в насладата от ясно изписани движения, без засичане, без пропуски и без забавяния. Скоростта на обновяване на картината е 100Hz. Наличните тунери на телевизора са: DVB-C, DVB-S2 и DVB-T2.

Аудио характеристиките също са задоволителни на високо ниво. Мощността на вградените говорители на телевизора е 20 W, чийто звуци получавате чрез съраунд технологията Dolby Atmos. Можете да увеличите няколкократно мощността на говорителите, като ги сдвоите с Вашата саунтбар или аудио система чрез функцията за сдвояване Multiroom Link.

Samsung QLED 75Q77B

Звукът от телевизора се адаптира към околната среда, спрямо шума в нея и се увеличава или намалява автоматично при появата на по-висок шум. Гласовете и диалозите на Вашите любими актьори също се оптимизират в реално време, като от тях се изчиства фоновият шум и се регулира височината им, отново спрямо шума в стаята, благодарение на технологиите Active Voice Amplifier (AVA) и Far-Field Voice.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply