неделя, май 26

Телевизор Samsung LED 43BU8072 – грижещ се за Вашите сетива и приятни емоции

Този фин и стилен дизайн на телевизора може да краси Вашия дом като изящно художествено изображение, заредено с хиляди емоции от видео съдържанията, с които разполага. Панелът на телевизор Samsung LED 43BU8072 е в черен цвят и плосък екран с големина 43 инча (108см). Моделът е лансиран през 2022 година, така че с него получавате всяка една от съвременните и модерни иновации в текущите дни на технологична напредналост.

Samsung LED 43BU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологията на 43 инчовия дисплей работи и се захранва посредством LED подсветка, монтирана на гърба на телевизора. Чрез нейната фина осветеност, изображенията придобиват високо 4К качество, което също можете да използвате в HDR 10+ режим, за съдържания, които го поддържат.

Фината и професионална работа на телевизора се поддържа от високата мощност на процесора Crystal 4K, който освен всичко друго се грижи и за кристалната чистота в картината, прецизния баланс между цветовете и техните нюанси, както и за чистотата и отчетливостта в образите от екрана.

Резолюцията на пикселите на екрана е 3840 х 2160, с 50 Hz скорост на обновяване на картината и прецизно подбран комплекс от технологии на изображения и аудио възпроизвеждане. Сред този мини технологичен свят, още с първото включване на екрана се разпознават технологиите – подобрители на контраста – Micro Dimming и Contrast Enhancer, които умеят да оптимизират и автоматично да настройват контрастния диапазон на екрана. Специалният сензор за осветеност Brightness Detection ще регулира, в реално време осветеността и яркостта на екрана.

Samsung LED 43BU8072 поддържа операционната система Tizen, с която получавате достъп до най-актуалните и премиерни филми и предавания, чрез видео приложенията и стрийминг услугите: YouTube и Netflix. Към комплекта е включен и един специален тематичен канал Rakuten TV, разполагащ с над милион заглавия от филми, анимации, предавания и поредици от жанрове подходящи за всеки вкус.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът разполага с функцията Tap View, чрез която можете лесно и бързо да дублирате екрана на Вашия смарт телефон с този висококачествен 43 инчов дисплей. За целта е нужно просто да се доближите до панела на телевизора и леко да го докоснете с този на Вашия телефон или таблет. След няколко секунди пред Вас ще се визуализира цялото съдържание от малкия – на големия екран.

Освен с Wi-Fi или Bluetooth връзка, можете да свържете телевизора с различни периферни и допълнителни устройства, чрез наличните портове: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, CI+ slot и 2 x USB порта.

Всяко от Вашите любими съдържания, както и търсенето на заглавия на филми или жанрове, ще можете да управлявате само с глас. Помощта на Гласовия асистент Bixby е незаменима, за всеки който не обича тромавото, бавно и досадно натискане на копчетата на дистанционното. Тук е нужно просто да изречете на глас името на Вашия филм за поредната Ви киновечер и Гласовият асистент ще го намери и възпроизведе на този 43 инчов екран.

Samsung LED 43BU8072

Тук ще намерите аудио технологията Dolby Digital Plus, установеният стандарт за кино озвучаване, излъчване и съраунд звук за домашно кино. Това е част от цялостна екосистема, която включва създаване на съдържание, разпространение на програми, производство на устройства и клиентски опит. С този телевизор ще имате също възможността да сдвоите всички Ваши високоговорители, аудио или саундбар системи чрез режима за свързаност Q-Symphony, който ще ги накара да работят като едно цяло, с огромна мощ и сила. Мощността на вградените говорители на телевизора е 20 W.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply