четвъртък, април 18

Телевизор Samsung 65QN85B – специалният LED дисплей използващ NEO QLED технология

Живописни цветове, вдъхновяващи и потапящи сетивата Ви кадри, както и отчетливо изписани движения като от ръката на художник – получавате с новия телевизор Samsung 65QN85B, лансиран през 2022 година и неговата специална NEO QLED технология. Този LED дисплей произвежда светлина, която захранва милиардите нано кристалчета в екрана, които не спират да работят в името на съвършено изглеждащата картина.

Качествата на изображенията с този 65 инчов (163см) екран са с високo 4K Ultra HD качество, с резолюция на дисплея от 3840 х 2160 пиксела. Тук технологията на дисплея е специално подсилена с LED подсветка, за да може да сътвори перфектните изображения, без разтягане и размиване, въпреки големите размери на екрана.

Samsung 65QN85B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Цветът на панела на телевизора е сребрист. Дизайн, който е нежен и минималистичен, но строг и изкушаващ. Екранът на телевизора е плосък и позволява гледането му от всеки ъгъл в стаята, без загуба на качество в картината, благодарение на технологията му за широк зрителен конус Ultra Viewing Angle.

За фината и прецизна работа, която този голям екран извършва, е избрана помощта от иновативния процесор Neo Quantum Processor 4K. Той разполага с технологии за дълбоко обучение, задвижвани от AI, които имитират механизма на човешкото учене и памет, а гамата от телевизори Samsung 65QN85B вижда значително подобрение в тази технология, тъй като Neo Quantum Processor нарасна с наличието на до 16 невронни мрежи.

Операционната система, която моделът поддържа е Tizen. С нея получавате изключително много удобства, от които всеки уважаващ себе си киноман се нуждае. Съвременни и модерни удобства като управление с Гласови команди, Гласов асистент Bixby, функция Mirroring за iOS и Android устройства, както и достъп до видео приложенията: YouTube, Netflix, HBO Go, Rakuten TV и всяко от техните екшън премиерни заглавия, включително анимации, съвременни видео клипове, фентъзи филми, документални поредици и куп други забавления.

Удобство носи и функцията Tap View, която свързва телефона Ви с този 65 инчов екран – само с едно кратко докосване на външните им панели един до друг. За миг можете да дублирате техните екрани и да правите куп забавни неща, но в много по-голям размер, като това да разглеждате Вашата социална мрежа, да играете игри, да гледате видео клипове или Вашите лични снимки, да пишете съобщения и всичко останало, което обикновено правите на екрана на Вашия телефон или таблет.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung 65QN85B притежава Bluetooth и Wi-Fi връзка, както и портове за свързаност с различни периферни и допълнителни устройства: 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта.

Телевизорът разполага с допълнителната функция HDR 10+ , правеща контраста на картината много по-дълбок и наситен, за съдържания, които го поддържат, както и режимите, специално предназначени за гледане на филми, намаляващи синята светлина от екрана – Film Mode и EyeComfort.

Скоростта на обновяване на картината е 100Hz, с които ще забележите реална дълбочина в обектите, такава каквато я познавате в реалния свят, благодарение на технологиите за подобряване на контраста Contrast Enhancer, Supreme UHD Dimming и Quantum HDR 1500.

С този 65 инчов екран ще забележите наситеност от цветове, светлосенки и нюанси, каквито не сте свикнали да виждате на нито един друг конвенционален телевизор. Тази пъстроцветна и удивителна хармония дисплеят постига благодарение на технологията 100% Color Volume с Quantum Dot, която умее автоматично да анализира отделните обекти от екрана, в търсене на излишък в цветовия им баланс и добавяща цветове там, където липсват до достигане на техния 100% капацитет и обем. В обширната си база технологията поддържа милиарди цветове и нюанси, за да ги дари на картината пред Вас и да направи 100% реалистична и наситена.

Samsung 65QN85B

На този голям екран не би му подхождал слаб и статичен звук, затова и създателите на серията са се погрижили мощността на вградените говорители да достига до 60W, а всеки от звуците да бъде насочен и концентриран чрез технологията за съраунд озвучаване Dolby Atmos. Ще можете да синхронизирате Вашите налични високоговорители и саундбар системи с функцията Multiroom Link, за да ги накарате да работят заедно, като една свързана система, и с това да увеличите многократно мощността на Вашето домашно озвучаване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply