понеделник, юни 24

Samsung Neo QLED 55QN90C – Върховно качество на изображението и иновативен дизайн

Samsung Neo QLED 55QN90C е изключително високотехнологичен телевизор, който предлага несравнимо качество на изображението и функционалност. С 55-инчовия си (138 см) екран, интелигентни характеристики и елегантен дизайн, този модел впечатлява с нещо повече от обикновен телевизор.

Телевизор Samsung Neo QLED 55QN90C, 55" (138 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Class G

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Най-впечатляващото при Samsung Neo QLED 55QN90C е неговият екран. Снабден с 4K Ultra HD резолюция, който предлага четири пъти по-висока рязкост в сравнение със стандартното HD изображение, вие се потопяте в реалистични детайли и ярки цветове. Технологията на Neo QLED осигурява висок контраст и динамичен обхват на цветовете, което придава живот на всяко изображение.

Със своята способност за достигане на впечатляваща яркост и поддръжка на HDR10+, този телевизор предлага реалистичност, която пренася гледащите директно в сърцето на действието. Сцените изглеждат оживени, със забележителни детайли както в тъмните, така и в светлите области.

Освен качеството на изображението, Samsung Neo QLED 55QN90C разполага и с иновативни функции и дизайн, които го правят предпочитан избор. Основата на телевизора е тънка и елегантна, като същевременно предлага стабилност и визуална привлекателност. Той се слива перфектно с всяко пространство и подчертава съвременния стил на дома ви.

Смарт функционалностите на този телевизор са многобройни. С операционната система Tizen, имате достъп до широка гама от приложения, включително поточни видео услуги, социални медии и игри. Допълнително, вградената асистентка Bixby ви позволява да контролирате телевизора си чрез гласови команди, което е удобно и интуитивно изживяване.

Честотата на опресняване от 100 Hz на Samsung Neo QLED QE55QN90CATXXH гарантира плавно и безпроблемно възпроизвеждане на бързо движещи се сцени, като спортни събития или акционни филми. Това осигурява по-реалистично представяне на събитията и избягване на размазване на картината.

В допълнение, този модел разполага с множество портове за свързване към други устройства, включително HDMI, USB и Bluetooth, което го прави удобен за интеграция в вашата развлекателна система.

В крайна сметка, Samsung Neo QLED 55QN90C е телевизор, който не само предлага впечатляващо качество на изображението, но и въвежда иновации в дизайна и функционалността си. Той е съвременно изкуство в домашното развлечение, съчетавайки в себе си технология и естетика в един невероятен продукт.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply