понеделник, юни 24

Samsung OLED 55S90C – Оптично изкушение на високо ниво

Samsung OLED 55S90C е един от водещите телевизори на пазара, който се отличава с изключително качество на изображението и впечатляващи функции. С 55-инчовия си (138 см) OLED екран, интелигентни възможности и впечатляващ дизайн, този модел представлява усъвършенствана комбинация от технология и естетика.

Най-блестящото предимство на Samsung OLED 55S90C е неговият OLED екран, който предлага изумително качество на изображението. OLED технологията възпроизвежда невероятно наситени цветове, дълбоки черни тонове и безупречен контраст. Това създава изключително реалистични и живи картини, като ви потапя в цялостно ново изживяване при гледане на филми, спортни събития или игри.

Телевизор Samsung OLED 55S90C, 55" (138 см), Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Class G

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

С 4K Ultra HD разделителна способност, този телевизор доставя изключителна яснота и детайли във всяко изображение. Възможността за възпроизвеждане на HDR материали осигурява още по-добро динамично обогатяване на цветовете и контраста, като придава реалистичност на всяка сцена.

Дизайнът на Samsung OLED 55S90C е семпъл, но в същото време изискан. Тънкият профил и минималистичният рамков дизайн придават на този телевизор елегантна визия, която ще впечатли всяка стая. Екранът е практически без граници, което създава усещането, че изображението плавае във въздуха.

Като смарт телевизор, Samsung OLED 55S90C е оборудван с изчислителна мощ и лесно достъпни приложения чрез операционната система Tizen. Интелигентните функции включват възможността за гласово управление чрез вградения гласов асистент, което прави навигацията и контрола на телевизора още по-удобни.

Със скорост на опресняване от 100Hz, Samsung OLED QE55S90CATXXH осигурява плавно възпроизвеждане на бързи сцени без замазване или размазване на картината. Това е особено важно при гледане на спорт или акционни филми, където всеки момент е от значение.

В допълнение, този телевизор е оборудван с разнообразие от портове за свързване, включително HDMI и USB портове, които ви позволяват да свържете различни устройства към него за още по-голямо разнообразие във вашия развлекателен опит.

Samsung OLED 55S90C е не просто телевизор, а изкусно издържан баланс между качество на изображението, интелигентни функции и елегантен дизайн. Той предоставя не само преживяване от гледане, а и вълнуващо визуално изкушение, което преобразява начина, по който изживявате вашия любим развлекателен контент.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply