понеделник, юни 24

Климатик с бързо охлаждане и еко реижм – Samsung AR12TXHZAWKNEU

Samsung AR12TXHZAWKNEU e един изключителен климатик, не само защото има приятен външен вид, но и защото обемът му на работа е наистина впечатляващ.

Samsung AR12TXHZAWKNEU е климатик, който може да бъде поставен във всяка стая. Това е така на първо място заради външният му вид. Приятните му форми подхождат, както за спалята Ви, така и за всекидневната. Нивото на шум, което достига, при максимална натовареност е 38 dB. Т.е. дори в най-горещите летни дни, ще може да разчитате на добро охлаждане в спалнята, без това да нарушавя сънят Ви.

Samsung AR12TXHZAWKNEU

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Още повече, че Samsung AR12TXHZAWKNEU е оборудван с всевъзможни функционалност, една от които е тази за хубав сън. Интуитивни сензори, разположени в устройството, настройват температурата така, че да осигури максимален комфорт и създава перфектни условия за сън.

При изключен климатик, може да използвате функцията за автоматично почистване. Вентилатор се задейства, вкарвайки въздух, който премахва натрупаната прах и влагата от топлообменника. Антибактериалният филтър е лесен за демонтаж и почистване. Той е разположен от горната страна на климатика и за изваждането му не е необходимо да разглабяте цялото тяло.

За по-голямо удобство Samsung AR12TXHZAWKNEU разполага с контрол за въздушния поток, а на дисплей може да бъде показвана и температурата отвън. Изключително полезна опция е режимът за бързо охлаждане. Според производителят, този климатик е способен да охлади въздуха в стаята Ви до 43% по-бързо.

Samsung AR12TXHZAWKNEU

Но това не е за сметка на енергийната ефективност. Този климатик е оборудван с екологичен хладилен агент R32. Енергийнята ефективност при охлаждане е А++, а при затопляне А+. Скоростите, между които може да избирате са 4 на брой, а препоръчителната зона на покритие е 35 квадратни метра. 

Това е един изключително удобен уред. За разлика от повечето климатици, Samsung AR12TXHZAWKNEU не изсушава въздуха. Той поддържа влагата на такова ниво, подходящо за всеки, като същевременно не намалява качеството на затопляне или охлаждане. Това е един изключително стилен и висококачествен климатик.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply