неделя, декември 3

Изключително мощна микровълнова фурна – Samsung MS23K3515AK/OL

Samsung MS23K3515AK/OL е изключително мощна микровълнова фурна с капацитет от 23 литра и дигитално управление.

При покупката на микровълна фурна, най-важният въпрос, на който трябва да си отговорите е: достатъчно добре ли топли? Е, Samsung MS23K3515AK/OL няма да Ви разочарова.

Този уред е толкова мощен, че съвсем спокойно може да се конкурира с обикновените фурни. Със своята мощност от 800W, Samsung MS23K3515AK/OL е един от най-силните представители на пазара. За по-голяма прецизност, потребителят може да избира между 6 нива на мощност, в зависимост от това какво иска фурната да свърши.

Samsung MS23K3515AK/OL

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В тази връзка, следва да отбележим, че Samsung MS23K3515AK/OL е не само мощна, но и богата на най-разнообарзни функционалности. Например: микровълновата разполага с функция за автозатопляне – Keep warm. Чрез нея храната Ви ще бъде поддържана на правилната температура, използвайки грил нагревател.

Функцията Quick Defrost е опция, с която може да размразите дълбоко замразени храни като може да избирате между 5 типа храни: месо, риба, зеленчуци, хляб, пилешко. При завършването на всяка програма, Samsung MS23K3515AK/OL Ви уведомява със звуков сигнал, а аз по прецизните готвачи е предвиден и Таймер.

От Samsung са помислили и за природозащитниците. Функцията ECO намалява консумацията на енергия. По този начин фурната щади не само природата, но и Вашият джоб.

Вътрешността на Samsung MS23K3515AK/OL е изградена от керамична, леснопочистваща повърхност. Най-неприятната част от приготвянето на храна в микровълнова е смесването на миризми. Тук такъв проблем няма. Настройката за обезмирисяване вкарва струя въздух в микровълновата. По този начин въздухът разсейва останалите миризми, а вътрешността на микровълновата остава свеж.

Samsung MS23K3515AK/OL

Говорейки за вътрешност, трябва да отбележим и размерите на този уред. Фурната е с размери 48.9 см х 37.4 см х 27.5 см и тегло от 12 кг. Във вътрешността има въртяща поставка с диаметър 28.8 см, а обемът на фурната е цели 23 литра.

Това е една микровълнова фурна, която не само може да претопли, вече приготвени храни. Samsung MS23K3515AK/OL ще ви помогне да имате винаги свежа храна, дълбокозамразената такава да стане годна за употреба след изключително кратко време. А големият й капацитет, ще помогне на семейството да получи топла и вкусна храна, за отрицателно време.

Освен всичко друго – Samsung MS23K3515AK/OL е една от най-красивите фурни на пазара. Красив, изцяло черен външен вид, лесно използваеми контролери и чудесен дисплей. Препоръчваме!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply