вторник, ноември 28

Енергоспестяващ климатик Samsung AR09TXHZAWKNEU

Samsung AR09TXHZAWKNEU e енергоспестяващ климатик, изключително практичен и много голяма функционалност.

Samsung AR09TXHZAWKNEU е климатик с изключително голям основан капацитет – 9000 BTU. Препоръчителната зона, която уредът може да покрие е 25 кв.м. Като добавим и нивото на шум на вътрешното тяло от 19 dB (при нормален режим на работа) и 37 dB (при максимални обороти), този климатик може да бъде използван във всяко едно помещение от жилището Ви.

Samsung AR12TXHZAWKNEU

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Размерите на вътрешното тяло са 21.5 см х 82 см х 29.9 см, а благодарение на елегантния си дизайн, той е удобен за монтаж навсякъде. Фунцкионалността на климатика се настройва от лесно управляемо дистанционно и е изключително богата на възможности.

Samsung AR09TXHZAWKNEU е специално проектиран да охлажда бързо през летните горещи дни. Климатикът е с 15% по-голям вентилатор, 18% по-голям входен отвор и 31% по-широка клапа. Всичко това води до охлаждане на въздуха с до 43% по-бързо от други климатици в същия клас.

Въпреки това въздухът в стаята не се изсушава и не дразни лигавицата. С режимът хубав сън, може да оставите уреда включен дори и през нощта. Антибактериалният филтър е лесен за почистване, тъй като е разположен отвън в горната част на климатика.

За по-мързеливите, Samsung AR09TXHZAWKNEU е предвидил възможност за самопочистване. При изключен климатик се активира вентилатор, който изчиства остатъчната прах и издухва влагата в топлообменника.

Samsung AR12TXHZAWKNEU

Освен всичко останало, климатикът е и Ecofriendly. Хладилният агент R32 запазва озоновия слой и има по-слабо влияние върху глобалното затопляне. Със своята енергоефективност климатикът е един от най-икономичните в своя сегмент. При охлаждане енергийната ефективност е А++, а при затопляне А+.

За тези домове, където климатикът е разположен срещу мястото за отдих, Samsung AR09TXHZAWKNEU е предоставил възможност за контрол на въздушните потоци. Потребителят може да избира накъде точно да духа климатика, а безшумият режим прави работата му незабелязана.

Samsung AR09TXHZAWKNEU е много добър климатик за всеки дом. Той е елегантен, работи леко, без излишни шумове. Функционалностите му са на ниво, енергоефективен е, а въздухът остава винаги пречистен.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply