четвъртък, юни 13

Samsung 75QN90A – невероятен гигант

Телевизор Samsung 75QN90A предлага най-мощното до сега качество на картината, с цветове, каквито никога до сега не сте виждали. Не на екрана, а дори със собствените си очи! Телевизорът Samsung 75QN90A регулира автоматично контраста си според тъмнината и светлината на сцените. Вече няма да се взирате в детайлите, когато картината не е подходящо осветена, а ще виждате всеки детайл ясно и отчетливо. Всичко това благодарение на еволюцията на Neo QLED, идваща с невероятната технология Quantum Matrix. Тази технология контролира естествената структура на материята и въпреки че гледате обектите през екрана – ще бъдат максимално реалистични и естествени.

Samsung 75QN90A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Усъвършенстваният и мощен квантов процесор Neo Quantum 4K, с който телевизор Samsung 75QN90A работи, ще Ви даде съвсем ново и напълно положително изживяване. Алгоритмите на този процесор пресъздават привличащо и завладяващо ума чувство. Те създават най-точното и адаптивно съдържание, което можете да си представите (или пък не можете). Процесорът сам оптимизира всяка една сцена до разгръщане на нейния пълен потенциал и максимално високо ниво на качество.

И всичко това на зашеметяващ 75 инчов екран, с внушителните 189 см. Това бижу ще бъда най-добрия акцент в интериора на дома Ви.

Динамичното картографиране на HDR10+ променя цвета и контраста във всеки един кадър и всяка една сцена. HDR10+ е технология, която преобразува нюансите в цветовете. Използва се също при обработките на изображения и създаването на съвременни компютърни графики. Технологията HDR10+ съпоставя един набор от цветове към друг, за да създаде максимално доближено изображение с висок динамичен диапазон, дори в среда, чиито условия не го позволяват, като прекалено тъмна или прекалено осветена сцена.

Има и още! Дисплеят на Samsung QE75QN90AATXXH използва технологията Quantum Dot, която буквално преведена означава квантови точки (QD). Това са полупроводникови частици, с размер едва няколко нанометъра. Но, подобни големи екрани от 75 инча, като този на Samsung 75QN90A се нуждаят от тях, за да изобразяват пълния обем от цветовете си. Samsung 75QN90A разпознава над един милиард нюанса, разработени с технологията Quantum Dot. Те поемат светлината и я превръща в още по-невероятен цвят, който остава действителен, при всяко ниво на яркостта.

На тези наситени изображения ще можете да се наслаждавате от всеки ъгъл на стаята. Ultra Viewing Angle предоставя постоянно детайлно изображение, дори когато сте седнали странично, а в комбинация с Wide Viewing Angle виждате отстрани, дори най-ярки цветове, без изкривяване на образите. Картината ще е пълна и ясна както погледната отпред, така и от всеки друг ъгъл.

И още една комбинация с тези технологии, ще Ви остави безмълвни. Това е блокбъстърът Anti Reflection, която заглушава отблясъците върху екрана, идващи от прозореца или от лампата в стаята.

Невероятна картина на Samsung 75QN90A следва дори шумовете в сцената! С вградените високоговорители, не само ще наблюдавате движенията, но и ще ги следвате със слуха си, чрез реалистичен 3D звук. В същото време SpaceFit Sound оптимизира звукът, според инсталационната среда, независимо дали телевизорът е позициониран на стената или на масата. А, Active Voice Amplifier (AVA), интелигентно засича шумовете в околната среда и подобрява качеството на речта в монолозите или диалозите, за да чувате по-ясно и по-отчетливо.

Ако сте геймър и обичате видео игрите, със Samsung 75QN90A ще ги заобичате още повече и ще им се наслаждавате още по-качествено. Със сертифицираната технология AMD FreeSync Premium Pro телевизорът анализира бързите движения и подобрява тяхната графика, като елиминира всякакви прекъсвания, забавяния, отсичания или замъглявания в образите.

Функцията Tap View, вградена в телевизора Samsung 75QN90A спестява време, неприятно писане и търсене на съдържания. Само допрете телефона си до телевизора и за миг получете достъп до всяка една снимка или видеоклип в галерията на телефона. Чрез Multi View ще можете да разглеждате всичко на няколко разделени екрана едновременно. Независимо дали става въпрос за статистика на живо за спорт или видео ръководства за игри, вие просто свързвате телефона си и имате множество екрани, както никога досега.

Samsung 75QN90A

И не на последно място, цялото това качество е оградено с красива, стилна и тънка рамка. Изглеждаща елегантно както отпред, така и отстрани и отзад. Този телевизор ще внесе невероятна естетическа стойност на дома Ви, както когато е включен, така и когато е изключен.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply