понеделник, юни 24

Samsung 75QN85A – огромен и невероятен Neo QLED TV

Новият Samsung 75QN85A представя Новото и Модерното. Той е едно истинско доказателство за еволюционното развитие на компанията Samsung и това е така, защото всичко в него, просто – спира  дъха. Огромният екран от 75 инча (189см диагонал) с невероятен баланс на цветовете и техните нюанси, може да накара дори онези хора, постоянно твърдящи, че не обичат да гледат телевизия, да седнат и да притаят дъх над картината му. Samsung 75QN85A разпознава един милиард цветни нюанса, което означава още, че може да разгърне пълния потенциал на всеки възможен цвят. Резултата е внушителен и просто прекрасен. Цялата технология на изобразяването се изпълнява от мощния квантов процесор Neo Quantum 4K в комбинация с динамичното картографиране от HDR 10+ и HLG, от 4К изображенията и пълна 4К резолюцията от 3840 х 2160 пиксела. Всеки цвят, със Samsung QE75QN85AATXXH е по-реален от всякога.

Samsung 75QN85A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Картината на Samsung 75QN85A умее дори сама да се адаптира към промените на светлината в заобикалящата го среда. Прекалено светлата или прекалено тъмната стая вече няма да създават дискомфорт във Вашето наслаждаване на филма или предаването, защото телевизорът сам ще регулира контраста на картината си, за да бъде максимално приятен за гледане. Вградената технология Anti Reflection дори успява да премахне отблясъците от слънчевите лъчи, навлезли през прозореца и стигнали до екрана му. Телевизорът сам ще оптимизира богатия си контраст от цветове, за да не забелязвате тези неприятни отблясъци и да не нарушават повече комфорта и спокойствието Ви.

Сякаш с магия ще Ви плени и невероятно качественото аудио озвучаване, което следи звука в картината. Ще чувате и виждате как обектите от сцената се приближават и отдалечават и всяко гледане на филм ще бъде много по-приятно и много по-вълнуващо. Със специалните, вградени и усъвършенствани високоговорители, с мощност 60W, ще изпитате реалистичен 3D звук, който дори сам се оптимизира и настройва. Технологията Active Voice Amplifier (AVA) кара телевизора да регулира и оптимизира ясното произношение на всеки звук, дори когато в стаята е шумно. Звукът ще се настройва автоматично, за да чувате всичко много по-ясно. Тази технология прави невероятна комбинация с друга също толкова умна технология – SpaceFit Sound, която, отново сама, анализира размерите на помещението, в което се намира телевизорът, за да може да пресъздаде максимално подходяща звукова атмосфера – нито прекалено силна, нито прекалено слаба.

Любителите на видео игри също ще останат очаровани от качествената игра, която Samsung 75QN85A ще възпроизведе за тях, по нов и непознат до сега начин, без накъсване, без засичане и без замъгляване, дори в бързите бойни каскади или в игрите със скоростно надпреварване с коли.

Благодарение на Tizen ще имате допълнителната възможност да се наслаждавате на канали като YouTube, Netflix и HBOGo и то с много високо качество и перфектна картина. Допълнително на това ще можете и сами да се свързвате към телевизора и да му задавате свое собствено поточно съдържание чрез Bluetooth, Wi-Fi, гласов асистент Bixby или функцията TapView, с която само чрез докосване на телефона си, iOS или Android, до рамката на телевизора, ще се свързвате с него и ще предавате съдържанието, което обичате, за да го разглеждате на много по-голям и мощен екран.

Samsung 75QN85A

Новият Samsung 75QN85A е още по-стилен от своите предшественици, с елегантна визия и ненатрапчив дизайн. Той ще се впише в интериора Ви, така, сякаш винаги е бил част от него. Ще се наслаждавате на невероятните качества на картината му, без странични дразнители, като прекалено много пръснати кабели и без разсейване от прекалено дебела и натрапчива за окото рамка. В Samsung 75QN85A всичко е перфектно, както отпред, така отстрани и отзад.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply