сряда, октомври 4

Samsung 85Q60A – 85 инча, 85 пъти уау

С Samsung 85Q60A ще забравите за посещенията в кино салоните, защото ще пренесете огромния кино екран в дома си, заедно с невероятното качество на картината и акустичния съраунд звук.

Добре е предварително да обмислите такъв вид мащабна поръчка (с 214см диагонал) и това дали имате достатъчно място за нея. Ако отговорът е „да” – това е чудесно. По-долу можете да се запознаете с всички невероятни функции и технологии, които придружават този впечатляващ модел, както и предимствата, които ще получите, ако станете негов собственик.

Samsung 85Q60A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този телевизор покрива напълно всички нужди на съвременното цифрово общество и нуждите на хората, които го представляват. Samsung QE85Q60AAUXXH представя невероятно пъстра картина, с дълбоки цветове, които сякаш могат да бъдат докоснати. Изображенията са толкова истински, че ще имате чувството, че се намират точно пред Вас, но не на екрана, а на живо. И този ефект е не само благодарение на огромния размер на екрана, но и заради технологиите Quantum Dot и HDR. Тe подсилват допълнително всеки цвят и всеки нюанс, като Quantum Dot помни и съхранява в базата си данни 1 млд. цвята. Quantum Dot анализира изображенията във всяка една сцена и там, където е нужно подобрява и обогатява цветовете, чрез мощната си палитра. Специалната технология HDR10+ е най-модерната технология, в съвременния свят за повишаване на качеството на картината, като полага специални грижи дори за най-малките детайли в изображенията и обектите от тях. С Film Mode ще подобрите всеки един филм и ще направите изживяването от гледането истинска наслада.

Друга технология – Dual LED, подпомага дейностите в технологичното възпроизвеждане на изображението, като допълнително осветлява по-тъмните части от картината. Иначе казано Dual LED  е двойна LED технология, която използва светодиоди с две различни цветови температури за модула на подсветката – 5000К и 20 000К.

Всички тези умни технология са в сърцето на ултра мощния и интелигентен Quantum 4K процесор – създаден по подобие на изкуствен интелект, който сам оптимизира и подобрява картината си при усложнена обстановка, като прекалено тъмна или прекалено шумна стая. Интелигентността на този процесор се задвижва от още по-невероятния Tizen. Една нова, доста находчива и креативна операционна система, създадена да бъде лидер на пазара и да надмине челните позиции дори на вече познатите ни операционни системи. Тази система работи изключително бързо, адаптивно и Ви дава възможност на достъп до много видео платформи, като YouTube, HBOGo или Netflix. С тях ще бъдете винаги актуални. Ще гледате най-новите продукции, любимите си филми и сериали или най-популярните клипчета.

Samsung 85Q60A

Не си мислете, че след като е огромен, то този телевизор е груб и с натрапчив вид. Напротив! Samsung 85Q60A е представител на телевизорите с изключително тънък дизайн, в Air Slim форма и в допълнение на това – с регулируема платформа. Samsung 85Q60A може да се събере дори на тесни пространства и върху тесни рафтове и шкафове, въпреки грандиозно големите размери на екрана си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply