четвъртък, април 18

Телевизор Samsung 55Q70B – точният избор за Вашите киновечери

Насладете се на картина с безпрецедентна реалистичност и точност в цветовия баланс. Телевизор Samsung 55Q70B е точното попадение в целта за всеки киноман и за всеки модерен и съвременен дом.

Типът на екрана на телевизора е QLED, подсилен с допълнителна LED подсветка, за по-ясното очертаване на контраста и по-добрата осветеност на обектите в кадрите. Със Samsung 55Q70B получавате вдъхновение от високото 4К качество на изображенията, осъществени чрез дълбоката резолюция в работата на 3840 х 2160 пиксела. Телевизорът може да бъде настроен в специален HDR10+ режим. Това е усъвършенстваната и подобрена версия на познатата HDR10 – технология, която подобрява цвета и контраста на медиите. И двете използват метаданни, за да управляват телевизора как да показват HDR съдържанието, надграждайки изгледа, докато гледате видео съдържания. Но основната разлика идва в това как казват на екрана да направи това. HDR10+ е подобрена и усъвършенствана технология за дълбок и потапящ контраст.

Samsung 55Q70B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този Smart телевизор поддържа операционната система Tizen и използва интелигентния процесор Quantum 4K, с който гарантира високи нива на осветеност в кадрите, които винаги са с високо 4K Ultra HD качество. Това е съвършенството, което липсва на дома Ви и на всяка Ваша киновечер.

Операционната система Tizen ще Ви осигурява достъп до всяко едно от най-новите премиерни заглавия на филми и съдържания от видео платформите и стрийминг услугите: YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV. С този телевизор получавате всичко нужно, е освен свежа купа с пуканки, която ще подчертае пълния Ви комфорт.

А щом става въпрос за комфорт, то определено Samsung 55Q70B е точно този, който най-добре знае как да Ви го осигури. Можете да управлявате всяка една от настройките на телевизора само с Гласови команди, включително да търсите и намирате конкретни филмови заглавия и жанрове от обширната база данни в телевизионните програми. Без никакво досадно натискане на копчетата на дистанционното! Поверете цялата тази тромава работа на личния Гласов асистент Bixby. Той ще Ви осигури нужния комфорт и забавление.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен това, Samsung 55Q70B знае, че всеки съвременен потребител разполага с лично съдържание от снимки, видео клипове и съобщения, затова разполага с функцията Mirroring за свързаност с iOS или Android устройства, както и с функцията Tap View, с която можете да дублирате съвсем лесно екрана на Вашия Smart телефон или таблет – само с едно бързо докосване на панелите им един до друг. Стандартното свързване с Wi-Fi и Bluetooth също е налично, както и възможността от сдвояване с различни периферни и допълнителни устройства чрез портовете: 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта.

Samsung 55Q70B

Тази 55 инчова картина гарантира дълбоки, свежи и обемни цветове, благодарение на своята технология 100% Color volume с Quantum Dot. Контрастът на картината е по-дълбок от всякога със специалния контрастен подобрител Contrast Enchancer и много по-дълбок и реалистичен, благодарение на прецизната работа на технологията Real Depth Enhancer.

За озвучаването също е добре помислено, като телевизорът е снабден с вградени високоговорители с 20W мощност, които можете лесно да сдвоите с Вашата домашна аудио или саундбар система чрез функцията за свързаност Multiroom Link.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply