сряда, май 29

Страхотно Визуално Изживяване с SAMSUNG OLED 77S95C – Връх на Иновациите в Телевизионната Технология

SAMSUNG OLED 77S95C представлява впечатляващ телевизор, който съчетава най-доброто в качеството на изображението и усъвършенстваните технологии в един впечатляващ пакет. С 77 инча (195 см) и 4K Ultra HD разделителна способност, този OLED модел гарантира безупречна яркост, контраст и детайли, които те пренасят в сърцето на всяко предаване или филм.

Телевизор SAMSUNG OLED 77S95C, 77" (195 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас F (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Технологията на OLED панела предоставя на зрителя по-дълбоки черни, по-ярки бели и невероятно наситени цветове, които напълно те погруждат в действието. Способността на всяка пиксел да излъчва светлина индивидуално допринася за перфектната черна, която подчертава всеки детайл на изображението.

QE77S95CATXXH разполага с обновяване на екрана с 100Hz, което осигурява плавно и безупречно възпроизвеждане на дори най-бързо движещите се сцени. Тази функция е от съществено значение за геймърите и феновете на спортните събития, предлагайки реалистично изживяване при гледането на динамични изображения.

Умните функции на този телевизор осигуряват достъп до различни приложения, стриймингови услуги и интернет съдържание. Wi-Fi връзката му позволява на потребителите да се наслаждават на любимите си филми, сериали и видео съдържание без усилие, директно от екрана на телевизора.

Моделът за 2023 година предлага подобрена енергийна ефективност в клас F, което е важно за тези, които търсят баланс между качество на изображението и намалени енергийни разходи в дългосрочен план.

SAMSUNG OLED 77S95C е истинско чудо от технология и естетика. Този телевизор не предлага само невероятно качество на изображението, но и интелигентни функции и възможности за персонализация на гледането, което го прави предпочитан избор сред тези, които търсят най-доброто в телевизионната индустрия.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply