петък, юни 14

Samsung 65Q60A – 163см кинематографично изживяване

Технологията Quantum Dot умее да поема светлината и да насища с нея всеки цвят и всеки негов нюанс до 100% плътност. Samsung 65Q60A е едно ново и невероятно предложение, което заслужавате. Подкрепян функционално от технологията Dual LED, с двойно по-добра подсветка, регулираща и оптимизираща индивидуално всеки цвят, получавате пъстрота и богата палитра в изображенията, сякаш са отрязани, като с ножица, от реалността.

Samsung 65Q60A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Представянето на изображенията през екрана на Samsung 65Q60A няма нищо общо с до сега познатите HD екрани – образите приличат повече като погледнати през собствения Ви прозорец – напълно реалистични и много по-ярки, дори до най-фините детайли. Комбинацията с технологията Quantum HDR, подпомага реалистичното изживяване, като оптимизира максимално квантовите точки вградени в дисплея. По този начин технологията произвежда голяма пикова яркост в най-ярките области на изображението, като същевременно с това – запазват детайлите на картината.

И не мислете, че качествата и способностите на Samsung QE65Q60AAUXXH са се изчерпали до тук. С Object Tracking Sound Lite (OTS Lite) получавате също и високо качествено озвучени сцени и 3D съраунд звук. Ще бъдете в центъра на събитията и те ще бъдат около Вас. Ще чувате всеки звук още по-ясно и отчетливо. Ще получите динамичен звук и още по-неповторима наслада от музиката и нейните прекрасни тонове и ритми. Q-Symphony допълнително ще Ви заобиколи и обгърне със звуците си, по уникален и непознат до сега начин. Звуковите ленти на Samsung 65Q60A работят заедно за създаването на пространствен звук. Звукът идва от високоговорителите на телевизора и от саунтбара. Телевизорът се свързва безжично към звуковите ленти, като може да работи в пълна хармония и унисон едновременно с тях.

Адаприращият звук и Adaptive Sound регулират нивото на честотата на звучите спрямо шумовете намиращи се в стаята. Звукът сам променя своята плътност и сила, без да докосвате дистанционното. Няма да изпуснете нито една реплика, нито една мелодия или звук от нея – всичко това е истинско удобство и максимално улеснения, защото няма да Ви се наложи дори да помръднете пръста си.

От друга страна ще можете да изпитате неповторимо чувство от гледането и играенето на видео игри с технологията Motion Xcelerator. Тя намалява неприятното трепнене в бързите и курсивни движения на образите и обектите от екрана. Ще се наслаждавате на перфектна графика по време на любимите си видео игри, без прекъсвания и без чупки в очертанията на образите и обектите. Получавате перфектно оптимизирана и подобрена картина.

Samsung 65Q60A

На телевизор Samsung 65Q60A можете да прехвърлите лесно работата, документите и четивата си и то само чрез едно единствено докосване. Доближете панела на телефона си до рамката на телевизора и за миг клипът, снимката или друго съдържание ще прескочи на големия 65 инчов екран. Удобство придава и регулируемата стойка и Air Slim дизайнът на Samsung 65Q60A. Благодарение на функционалната си опора, ще можете да го поставите на най-удобното място за Вас, без да се съобразявате нито с големия му екран, нито с големите му размери.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply