неделя, май 26

Samsung 65Q80A – истинска находка за ценителите на съвременните технологии

Ще бъде истински пропуск, изпускането на възможността да притежавате новия Samsung 65Q80A (2021г) – истинска находка за ценителите на съвременните технологии. Прилична цена, мощни технологии, когнитивен процесор и 65 инчов екран (163см диагонал). Моделът приляга идеално на всеки интериор и на всеки вкус. Тънката му рамка, сякаш се отдръпва от картината, за да Ви позволи да се потопите по-дълбоко в наситените цветове и нюанси и да се насладите на 100% на любимите си филми или предавания.

Samsung 65Q80A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Сърцето на Samsung 65Q80A се задвижва от Quantum 4K процесор и операционната система Tizen – две съвременни, ултра модерни и интелигентни технологии, допринасящи за качествена и оптимизирана картина и подобряващи ежедневието. За правилната осветеност на картината се грижи технологията Direct Full Array. Тя контролира автоматично подсветката зад екрана, като интелигентно избира отделните зони, към които да насочи повече светлина или тези, които да освети по-малко. В резултат на нейната работа получавате идеална картина, без тъмни зони, без неясни детайли и прекалено тъмни или прекалено светли образи. Получавате, както наситени тъмни, но ясни детайли, така и достатъчно добре осветена светла палитра. Чрез тази технология цветовете изглеждат още по-пъстри и още по-наситени. Но не само нейна е заслугата за богатата цветова гама. Основно заслугата е на специалната технология за цветово изразяване Quantum Dot. Тя представя най-добрата картина, която някога е била създавана. Тайната на Quantum Dot е в умението й да поглъща цветовете, като им придава 100% обем и произвежда техните най-добри и наситени нюанси.

Технологията Quantum HDR 1500 превръща Samsung 65Q80A в истинско бижу за ценителите на перфектния контраст и наситената картина. С нея няма повече скучни и посивели цветове, с нея всичко е цветно, сякаш току що е откъснато от реалността. QLED е следващото нововъведение в телевизията и HDR 1500 е точно там с него за страхотно телевизионно изживяване.  HDR 1500 означава 1500 пъти по-добър контраст. Ефектът зад екрана е все едно да запалите 1500 лампи в стаята – невероятно добра осветеност. Всичко е живо, пъстро, реално и енергично.

Adaptive Picture и Wide Viewing Angle отговарят за запазване на постоянството в картината дори когато светлината в помещението се промени или се изместите в другия ъгъл на стаята. Adaptive Picture е технология, която запазва баланса в цветовете на картината дори да включите или изгазите осветлението. Образът не се променя дори да застанете силно в ляво или силно в дясно. Wide Viewing Angle не изкривява образите, така че ще можете да се наслаждавате на филма точно от там, от където Ви е най-удобно.

Геймърите също получават много предимства със Samsung QE65Q80AATXXH и Motion Xcelerator Turbo+. Тази усъвършенствана технология запазва графиката в изображението си дори при най-бързите и динамични движения, каквито предимно присъстват във видео игрите. Комбинацията от съраунд звук и Q-Symphony, ще превърне изживяването в още по-реалистично.

Samsung 65Q80A

Със сертифицираната технология AMD FreeSync Premium Pro имате игри без ефект на разкъсване и засичане, съчетани с гладко игрово изживяване, висок динамичен обхват и изключителни изображения. 4K качеството и невероятните 120Hz скорост на обновяване, правят пикселите (3840 х 2160) още по-живи и още по-бързи.

С този телевизор получавате още и част от най-съвременните удобства и улеснения, като функцията TapView, с която ще впечатлите всички. Само с едно докосване на панела на телефона Ви до рамката на телевизора – прехвърляте поточно съдържание – клипове, филми, снимки, електронни текстове, документи и т.н. Файловете и съдържанията прескачат на мига към големия екран.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply