вторник, юни 18

Samsung 55Q60A – фаворит сред Smart телевизорите

Samsung 55Q60A е компактен и с лекота приляга към интериора на всяко помещение. Благодарение на Air Slim дизайна си и регулируемата си опора, може да бъде монтиран дори върху тесни шкафове с ограничено пространство около тях. Телевизорът е готов и за VESA-съвместим монтаж на стена 200 х 200.

Samsung 55Q60A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С този SMART телевизор с QLED екран и 4К качество на изображенията (3840 х 2160 пиксела), ще се наслаждавате на чисти и ясни образи, с прецизна отчетливост до най-малките и фини детайли. Този модел може да бъде невероятен подарък за всеки любител на филми и като цяло за всеки, който намира гледането на телевизия като на любима дейност. Той ще направи почивката Ви и вечери прекарани пред екрана му, още по-релаксиращи и вдъхновяващи, защото истински ще можете да се потопите в картината и контраста му. Фината рамка около екрана му сякаш се отдръпва, когато се загледате в сцените, за да не отвлича ненужно вниманието Ви, да не дразни погледа Ви и да успеете да вникнете във всеки един дребен детайл от кадъра.

Яснотата на изображението и цветовият контраст се постигат чрез:

·         Quantum HDR – придава живот на всеки цвят и всеки нюанс, чрез наситеност и подчертаване на пълния потенциал на цветовата гама;

·         Dual LED – двойна подсветка, автоматично оптимизираща само по-тъмните части от екрана, точно там, където има нужда от нейната светлина;

·         Mega Contrast – изображяваща невероятен контраст 1 000 000:1;

·         Supreme UHD Dimming – квантовите точни в екрана, затъмняват или осветляват допълнително цветовете в картината, за да изглеждат максимално реалистични и живи.

Samsung QE55Q60AAUXXH няма да пропусне да се погрижи, не само за картината, но и високо качеството на звука, който е незаменима част от нея. Технологиите Dolby Digital Plus и Adaptive Sound автоматично и съвсем сами адаптират нивото и плътността на звуковете и тоновете, когато в стаята стане прекалено шумно, или прекалено тихо. Не оприличавайте в никакъв случай възможностите на тези технологии, като обикновено повишаване и намаляване на звука – такова, каквото може и сами да настроите чрез дистанционното. Тези усъвършенствани технологии са много по-умни. Те регулират и управляват само частите от речта, диалозите и звуковите ефекти, които са важни за дълбокото изживяване на момента. Всичко това технологиите извършват съвсем сами, без да докосвате дистанционното. За Вас остава единствено да се наслаждавате на перфектното озвучаване, независимо от шума около Вас.

Телевизорът е оборудван с Wi-Fi и Bluetooth връзка и снабден с 4 HDMI порта, 2 USB порта, 1 CI+ порт и 1 S/PDIF порт. Към него можете да свържете лесно и бързо iOS или Android устройства и да предавате бързо поточно съдържание към екрана му. Чрез гласовия помощник Bixby ще откривате лесно всяка една папка със съдържания, като единственото, което трябва да направите е да кажете на глас нейното име. Bixby веднага ще визуализира Вашите команди и ще забравите за натискането на безброй копчета, лутането, дългото търсене и неприятното усещане от цялата тази тромава процедура. По същия начин можете да кажете на своя гласов асистент заглавието на филма или предаването, които в момента Ви се гледат. Можете дори да назовете поредица от филми, като например „комедии” и пред Вас ще се визуализира дълъг списък с филми отговарящи на този жанр. Ще впечатлите всичките си приятели и цялото си семейство с тази невероятно умна технология.

Samsung 55Q60A

Ако всичко до тук Ви е впечатлило и се чудите как въобще е възможно един телевизор да притежава толкова когнитивни възможности, то ще разкрием тайната. Сърцето на Samsung 55Q60A се задвижва от Quad Core процесор и операционна система TIZEN, проектирана от компанията Samsung. В допълнение на невероятната им работа, чрез TIZEN получавате и стрийминг приложения като Netflix, Youtube и HBOGo. Бъдете винаги актуални с новите събития, филми, клипове и сериали. Гледайте преди всички най-новите серии и следете още по-качествено любимите си съдържания. Телевизорът е оборудван и с функция за свързване с Интернет, чрез безжична мрежа, която позволява бързо сърфиране в Интернет и следене на любимите Ви платформи и приложения.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply