четвъртък, юни 13

Телевизор Samsung 50Q80B – практичният избор за полезен, модерен и изгоден телевизор

Потопете се в новия свят на съвършенството, сега по-удивителен и завладяващ от всякога. С лансирането си през 2022г, телевизор Samsung 50Q80B направи революция. С този 50 инчов QLED дисплей, съчетан умело с фина LED подстветка, се постави началото на един усъвършенстван и нов свят във възпроизвеждането на ясни, светли, добре очертани и живописни картини. Изображенията на този сребрист телевизор, с плосък екран са с високо 4K Ultra HD качество.

Samsung 50Q80B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този Smart телевизор поддържа операционната система Tizen, на която компанията Samsung гласува многократно доверие, заради високите й технически характеристики, добрата й поддръжка, бързина, както и разбира се, защото чрез нея потребителите получават неограничен и свободен достъп до най-култовите, актуални и съвременни видео приложения и стрийминг канали, като: YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV. Всяко едно от тези страхотни приложения е заредено с милиони забавни, класически, романтични и екшън заглавия, с които няма да имаме нито една скучна киновечер.

Търсенето на съдържания, определени филми или жанрови поредици ще можете да осъществявате само чрез силата на Вашия глас. Назовете името на филма, който Ви се гледа в момента и лоялният Гласов асистент Bixby ще го открие и възпроизведе на този 50 инчов екран, без никакво докосване на дистанционното от Ваша страна.

Като един от най-модерните, съвременни и предпочитани от поколението телевизори, Samsung 50Q80B не би разочаровал нито един свой потребител, част от сегашното цифрово общество. Samsung 50Q80B може да бъде свързан не само със стандартните връзки за Bluetooth и Wi-Fi или чрез портовете: CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта, но и чрез функцията Tap View, която автоматично дублира екрана на Вашия телефон или таблет само с едно докосване на панела му до панела на телевизора. Свързване, с което само за миг се сдобивате с нов начин за управление на Вашето лично съдържание и за разглеждане на Вашите любими видео клипове, снимки, съобщения или социални мрежи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Красотата в картината на Samsung 50Q80B е постигната благодарение на сбор от изключително интелигентни и интуитивни технологии. Сред тях ще откриете магията на контрастния подобрител Contrast Enhancer, с който всеки кадър от сцена е по-дълбок и по-потапящ. Тук ще намерите също така технологията 100% Color Volume с Quantum Dot, която съхранява и разпознава, в своята база данни, над милиард цветове и нюанси. Тя запълва всеки дефицит в картината до достигане на 100% съвършенство и реалистичност. Тук е и технологията Motion Xcelerator Turbo+ , правеща всяко курсивно и динамично движение по-ясно и отчетливо от когато и да е било преди. Съвсем ясно ще виждате и ще можете да проследите всяко движение в екшън сцените, в надпреварата с коли или в динамиката на Вашата видео игра. Картината на този телевизор умее да превключва автоматично на режима с намалена латентност – ALLM (Auto Low Latency Mode), за да забравите завинаги за пресичането на очертанията, за размазаните картини, за засеклите курсивни действия и за всичко останало, което до сега все Ви е пречело да се насладите максимално на Вашето игрово изживяване.

Samsung 50Q80B

Нищо не може да попречи на красотата на тази съвършена картина, дори ако застанете силно встрани от конусовидния ъгъл на гледане на екрана. Специалната технология с разширен зрителен ъгъл Wide Viewing Angle запазва яснотата в образите и тяхното качество дори ако ги гледате застанали силно встрани от екрана.

Телевизорът може да осъществи връзка с Вашата саундбар или аудио система за озвучаване, да се сдвои с тях, чрез режима Q-Symphony и да се слеят в една обща система, с много по-голяма мощ и сила на озвучаване. Аудио системата на Samsung 50Q80B е тип 2.2. Вградените високоговорители на телевизора са с мощност 40W. Те ще озвучават Вашето жилище чрез прецизно възпроизведени съраунд звуци, благодарение на съраунд технологията Dolby Atmos, чийто звуци ще Ви заобикалят игриво, ще Ви обгръщат и ще се движат в унисон с звуците от екрана.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply