сряда, април 24

Телевизор Samsung QLED 75Q70B – пречупва всяка досегашна представа за съвършенство

Доскоро понятието ,,гледане на телевизия” даваше на своите дейци непълна и неточна дейност, в която винаги липсваше нещо, дали подходящ цветови баланс, ясна осветеност или отчетлива очертаност в образите, въпреки устремите си за успех. Понятието се разби на пух и прах, тотално се отрече и разми представите ни с лансирането, през 2022 година, на серията от телевизори Samsung QLED 75Q70B.

Този модел телевизор е представител на огромна 75 инчова картина, без дефицити и без каквито и да е липси. Абсолютното съвършенство, както в картината, така и в озвучаването. Този страхотен телевизор доставя на своите потребители картина с дължина на диагонала от 189см, в които умело са съчетани принципите на QLED и мощна LED подсветка зад сив панел.

Samsung QLED 75Q70B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Екранът на Samsung QLED 75Q70B гарантира вдъхновение, удивление и истинска еуфория от 4K Ultra HD изображения, подсилени от интелигентния, усъвършенстван и високотехнологичен процесор Quantum 4K.

Тук ще срещнете компилация от най-съвременните технологии, правещи ежедневието по-приятно, по-комфортно и повече Smart. Присъствието на Гласовия асистент Bixby, позволява управлението на телевизора само чрез Гласови команди. Той елиминира дистанционното управление, чрез комфортни гласови команди за намаляване/увеличаване на звука, за спиране на телевизора, за промяна на яркостта или за търсене на филмови заглавия и жанрове.

Свържете Вашия телефон и дублирайте неговия екран с този 75 инчов дисплей – само с едно докосване на панелите им. Следете Вашите социални мрежи, споделете забавни видео клипове и снимки с приятели, слушайте музика и се забавлявайте с една от най-съвременните технологии за свързаност с едно докосване Tap View. Сдвоете управлението на Вашия телефон чрез функцията Mirroring за iOS или Android, посетете любимите за Вас онлайн медии, сайтове и платформи чрез Wi-Fi връзката, прехвърляйте филми, клипове и снимки чрез Bluetooth връзката или надстройте възможностите на телевизора като го свържете с допълнителни периферни устройства чрез наличните портове: 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта.

Ако всичко това до тук не стига и търсите още, то операционната система Tizen, която Samsung QLED 75Q70B поддържа, може да Ви го даде. Освен лекота и интуитивност в управлението на настройките, Tizen Ви дава неограничен и свободен достъп до видео приложенията и стрийминг каналите: YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV.

Със специалната технология за пресъздаване на дълбок и многопластов контраст Supreme UHD Dimming, получавате онова потапящо чувство, каквото винаги е било липсвало на Вашата фантастична киновечер. Технологията 100% Color volume с Quantum Dot гарантира засищане на Вашите зрителни сетива, като осигурява 100% обем в цветовете, зареждайки ги с пълния им капацитет, с който разполага в своята база данни от милиарди цветове и нюанси.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Играенето на видео игри също ще придобие съвсем друг смисъл, много по-забавен и завладяващ, наблюдавайки прецизната очертаност и точност във всяко едно курсивно движение с динамична сила, постигнато чрез намалената латентност на режима ALLM (Auto Low Latency Mode) и 100Hz скорост на обновяване на картината. Вашите видео игри се сдобиват с допълнителен Game Bar на екрана на Samsung QLED 75Q70B за конфигуриране на повече настройки по време на игра.

Дайте воля на въображението си и се насладете на аудио симфония от съраунд озвучаване, което Ви заобикаля и танцува около Вас, чрез технологията Dolby и вградените високоговорители на телевизора с 20W мощност. Сдвоете ги лесно с Вашата аудио или саундбар система, чрез функцията Multiroom Link, която ще ги накара да работят като една обща система, с още по-голяма мощност.

Samsung QLED 75Q70B

Аудио технологиите на този телевизор, дори умеят да се адаптират към шума в стаята и да регулират автоматично своята сила. Технологиите Active Voice Amplifier (AVA) и Far-Field Voice непрекъснато ще анализират околния шум, в стаята в която се намира телевизора, и ще подобряват, изчистват, увеличават или намаляват, както фоновите звуци от екрана, така говора и диалозите.

Този интелигентен телевизор може да автоматизира Вашето ежедневие, да Ви предостави всички съвременни удобства в гледането на телевизия и да бъде Вашия първи помощник, когато търсите забавление от ,,големия екран”.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply