сряда, май 29

Телевизор Samsung LED 65BU8072 – анализира автоматично яркостта и тъмнината

Поканете онова развлекателно и потапящо чувство от гледането на телевизия, във Вашия дом, с един от моделите телевизори от серията Samsung LED 65BU8072. В замисъла, в направата на този LED телевизор, е заложено на силната осветеност в обектите, контрастните цветове с ясно изписана отчетливост дори в най-малките детайли, както и на добрата осветеност на цветовете така, че да се покаже техният най-голям потенциал. Този LED телевизор, с 65 инча (163см) дисплей Ви гарантира удивителни филмови изживявания с ултрависока разделителна способност от 3840 х 2160 пиксела. Тази комбинация от пиксели Ви осигурява 4K качество или приблизително четири пъти HD резолюция.

Samsung LED 65BU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Мощното мащабиране на 4K гарантира, че получавате до 4K резолюция за съдържанието, което обичате. Освен това ще изпитате по-реалистични цветови изражения благодарение на усъвършенствана технология за цветово картографиране от изключително мощния процесор Crystal 4K.

За лесната поддръжка и управление на настройките и спецификациите е избрана операционната система Tizen. Тя е изключително лесна и интуитивна система. Не случайно е основният избор за водеща операционната система на компанията Samsung. Освен това, чрез Tizen, получавате достъп до видео приложенията и стрийминг услугите: YouTube, Netflix и Rakuten TV. Тук ще откриете и Гласовия асистент Bixby, чрез който ще управлявате телевизора само чрез Гласови команди.

Технологията Micro Dimming анализира телевизионното съдържание в стотици отделни зони, за да регулира яркостта и тъмнината. Качеството на картината просто се подобрява и глези очите Ви. Ще се насладите на фантастично изживяване при гледане със страхотен контраст, особено на тъмно.

Samsung LED 65BU8072

Contrast Enhancer е функция, която автоматично регулира яркостта на екрана на телевизора, така че разликата между светли и тъмни области да не е прекомерна. Когато тази функция е включена, екранът може автоматично да изглежда по-ярък или по-тъмен. Телевизорът разполага с допълнителен вграден Контрастен усилвател, сензор за анализиране на светлината (Brightness Detection), както и два режима, специално разработени и създадени, за да направят Вашето гледане на филми невероятно. Това са режимите Film Mode и Filmmaker Mode (FMM).

Звуците от телевизионния екран на Samsung LED 65BU8072 ще ,,играят и подскачат” около Вас, благодарение на трииизмерната съраунд технология Dolby Digital Plus. Ще се радвате да научите, че телевизорът притежава най-новата функция Q-Symphony, която ще възпроизвежда звука от Вашия саундбар и високоговорителите на телевизора – едновременно! Тъй като телевизорът има вградени високоговорители с 20 W мощност, той осигурява отлично изживяване със съраунд звук.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply