четвъртък, юни 13

4К реалност с ярки и наситени цветове – Samsung 50AU8072

Samsung 50AU8072 ще Ви предостави възможност да се насладите на изразителността на сцените, оживени в 4K със супер резолюция.

Samsung 50AU8072, излизайки далеч отвъд обичайното FHD, 4K UHD ще направи всяко съдържание още по-цветно, контрастно и невероятно детайлно. HDR технологията ще засили драматизма на сюжетите. Чрез автоматично регулиране на контраста за светли и тъмни сцени, той ви позволява да видите дори това, което преди е било изклюително тъмно или прекалено светло.

Samsung 50AU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологично усъвършенстваният Crystal TV ще разкрие всички предимства на 4K технологията. Телевизорът е задвижван от мощния процесор Crystal 4K. Той използва най-добрите цветни и HDR алгоритми за създаване на изображения наподобяващи кино. Системата дава възможност за оптимизиране на всеки входен сигнал.

Така той превръща филмите и телевизионните предавания еднакво цветни и невероятно детайлни. Интуитивността прави Crystal TV идеален за игри. Сега SAMSUNG UE50AU8072UXXH ще премахне всякакви засичания и изкривявания на натоварени геймърски сцени, за да приближи победите ви в най-жестоките мисии.

Телевизорът и саундбарът са синхронизирани чрез технологията QSymphony. Хармонията между телевизионните високоговорители и саундбара позволява едновременната им работата за по-качествен съраунд ефект, без да деактивират високоговорителите на телевизора.

Функцията Tap View, олеснява свързването на всякакви устройства с телевизора с минимални усилия.

Необходимо е само да докоснете рамката на телевизора с вашето мобилно устройство, за да се прехвърли образа. Така бързо и лесно може да се насладите на вашите филми и музика. Ако желаете да работите и използвате екрана на телевизора, само е необходимо да прехвърлите съдържанието от вашия лаптоп, компютър или мобилно устройство.

Samsung 50AU8072

Елегантността на Samsung 50AU8072 се състой в невероятно тънкия дизайн, позволяващ да се настрои по два начина: окачен на стената, поставен на краката (прикрепени към долните ъгли).

Без съмнение SAMSUNG UE50AU8072UXXH е един от най-добрите представители на марката. Той ще придаде естествен завършек на вашия дом и ще стане причината за много безкрайни видео маратони.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply