понеделник, март 4

Изключително красив телевизор – Allview QL65Eplay6100-U

Allview QL65Eplay6100-U е нов модел изключително красив телевизор с дължина на диагонала 164 см., 4К изображение и QLED технология.

Allview QL65Eplay6100-U възприема и имплементира технологии от своите конкуренти, като съчетани заедно, се получава наистина добър телевизор. Телевизорът възприема QLED технологията на Самсунг. Панелът работи като LED екран, съответно използва подсветка за осветяване на пикселите.

Allview QL65Eplay6100-U

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

означението на технологията идва, за да добави “квантова точка” към точността на цветовете. Квантовите точки са микроскопични клетки, които излъчват собствена светлина и цвят. Така, че този телевизор е идеално предложение за всички потребители, които искат същото качеството, предлагащо най-скъпите модели, но на по-разумна цена.

Базираната на Android операционна система дава на потребителите свобода да инсталира множество онлайн приложения. С широкия достъп до Google App Store, може да инсталирате приложения за стрийминг, социални мрежи и дори онлайн игри. Интерфейсът от AllView TV предлага плавна работа, като системата поддържа гласово управление. Телевизорът се поддържа от 4 ядрен процесор Cortex A55.

Относно външния му вид – диагонал от 164 см е деално подходящ за средна по големина стая. Независимо дали решите да го използвате в спалнята или във всекидневната, важно е да се уверите, че сте осигурили правилното разстояние. Разбира се, толкова добър екран, ограничава много от проблемите, които могат да настъпят за зарението.

Изображенията във формат UHD са добре дефинирани по отношение на цвят, контраст и яркост. Качеството на изображението е значително подобрено спрямо предишните модели. Потребителят може да прави финни настройки, избирайки оптимални цветови тонове.

Allview QL65Eplay6100-U

Двата крака на телевизора предоставят стабилност, а тънкият дизайн дава възможност за окачване на стойка. Рамките, които обграждат екрана са изключително тънки, като предоставят 95% повърхност на дисплея.

Allview QL65Eplay6100-U е проектиран да дава най-доброто на своя потребител. С първокласната технология Quantum Dot, телевизорът осигурява живи цветове, живи жестове сякаш са отчупени от реалността. Яснотата, точността, дълбочината и високото ниво на цветовете ще дадат на всеки еидн дом невероятнно изживяване при гледането на този телевизор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply