понеделник, март 4

Изключителна картина с ярки образи и цветове – Sony 49XH8577

Вижте красотата с телевизор Sony 49XH8577, 49 инчов още повечe цветове, контраст и яснота.

Sony 49XH8577 е Smart телевизор, притежаващ операционна система Android. Благодарение на нея имате достъп до приложения като YouTube, Netflix, HBO Go. С мощния си процесор, телевизорът използва алгоритми за намаляване на страничния шум и увеличаване на детайлите. Има ясен сигнал, а всичко, което гледате, е с резолюция.

Sony 49XH8577

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Благодарение на своите технологии Sony 49XH8577 предоставя и 4K снимки. Процесорът, с който телевизора разполага е Sony 4K HDR процесор X1™ . Така той предоставя изключително наситени на детайли и високо качество картини. Изображенията, заснети на по-ниска резолюция (в 2K или Full HD), автоматично минават на резолюция от 4K X-Reality™ PRO.

Уредът възпроизвежда по-широк и по-прецизен набор от цветове, с разширяване на цветовия спектър. TRILUMINOS система възпроизвежда повече цветове от своите конкуренти. Системата анализира и обработва всяко изображением, всеки детайл и всяка картина. Така той прави цветовете по-естествени и точни, приближавайки изображението максимално близко до реалното.

Друг бонус е Motionflow технологията. С нея размазаните сцени са намалени до минимум, тъй като системата поддържа движението гладко. Благодарение на допълнителни изображения между различните сигменти на сцените, картината остава максимално изчистена.

Sony 49XH8577

Dolby Vision е технолгоия, създаваща кино усещане. Тя предосатвя акценти върху сцените и създава усещане за домашно кино. С Dolby Atmos звукът идва от всички страни на телевизора. Така се създава внушението, че звукът ви заобикаля, потапяйки се в най-приятните филмови изживявания..

Гласовото управление и гласовият асистент на този Android Smart TV, ви позволява със скоростта на говора си, да се насладите на филми и предавания от приложения или от ефира. Приложенията се стартират бързо, не се налага да изчаквате при превключване. Телевизорът работи с Android, както и с Apple AirPlay/ Apple HomeKit, може да предавате директно от своя Iphone, IPad, Mac.

Този телевизор е изключително добро предложение за всички ценители на хубавата картина, добрите технологии и практичните решения.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply