четвъртък, юли 25

Philips TAB8905/10 – саундбар с безжичен субуфер

Philips TAB8905/10 е саундбар, който Ви позволява да усетите всичко, което музиката предлага.

Philips TAB8905/10 идва с мощен безжичен субуфер, който кара басовите линии да се усещат дълбоко в корема Ви. Уредът е със съвместимост Play-Fi, която позволява да създадете истински съраунд звук. Чрез него може да синхронизирате високоговорители в много помещения и да създадете истинска наслада за слуха.

Philips TAB8905/10

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Качеството на звука идва от безжичния субуфер с мощност 600 W и мощност на саундбара 360 W. 3.1.2 канали запълват всяка стая, а вълнението се засилва с Dolby Atmos система. Така любимите Ви филми и предавания ще звучат спиращо дъха реалистично, докато звукът тече над и около вас.

Устройството разполага и с гласов асистент. Еднакво добре се справя, както с Alexa, така и с Google Assistant, а дори със Siri. Саундбарът работи с Apple Air Play 2, така че може да разчитате и на него. Управлението му е изключително лесно.

Свързаността на Philips TAB8905/10 също предоставя добри възможности. Веднъж свързано с вашата безжична мрежда, уредът може да достъпва музика от Spotify, а чрез Apple Air Play 2 или Bluetooth може да предавате музика, директно от вашето мобилно устройство. За филми и игри, може да се свържете с 4K HDR видео, без да губите качеството.

Саундбарът е съвместим с HDMI. Освен това разполага и с порт за USB, Jack 3.5 mm, Digital Optical.

Philips TAB8905/10

Отличният му дизайн има нисък профил, което прави този уред лесен за поставяне под или до вашия телевизор. Включените в комплекта стенни скоби Ви дават допълнителни опции за поставяне, а мощният безжичен субууфер изглежда достатъчно красиво.

Размерите на саундбара са 113 мм х 64 мм х 1120 мм, като теглото му е едва 3.8 кг. Сами виждате, че това е уред, който може да бъде използван навсякъде.

Препоръчваме го на хора, които не разчитат единствено на говорителите на телевизора си. Това е уред за хора, ценящи качественият и нежен звук!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply