сряда, октомври 4

Уникален саундбар с първокласен дизайн – Bose 700

Bose 700 освен красивия си външен вид, този саундбар предоставя невероятно звуково изживяване.

Bose 700 разполага със странични високоговорители, които могат да накарат звука да отскача от стените ви. Всичко това води до едно изключително звуково изживяване. Въпреки че му липсва субууфер, можете да го надстроите с басов модул.

Bose 700

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Със сигурност този саундбар изглежда като такъв от най-висок клас. Елегантен е и има превъзходно качество на изработка. Перфорианата алуминиева решетка, комбинирана с плот от закалено стъкло. Друг плюс на този саундбар е височината му – само 57 мм. Той е достатъчно широк и пасва идеално на телевизори между 45 и 55 инча. Разполага и с допълнителна скоба за тези, които искат да го монтират на стената.

Откъм свързаност, саундбарът разполага с HDMI порт, оптичен цифров вход, Ethernet порт и USB. Безжичните връзки предлагат избор от Wi-Fi, Apple Air Play 2 и Bluetooth. Последният е ограничен до кодека SBC, така че тези, които изискват най-високо качество на звука, първите две опции са по-добър избор.

Уредът се управлява от добре направено, универсално дистанционно, с метална конструкция и подсветка. То може да се сдвоява с други устройства, включително телевизор, игрова конзола и др. Приложението Bose Music ще ви позволи да настроите фино някои аспекти като централен канал, бас, високи звуци, като същевременно ще Ви предостави достъп до приложения като Spotify, Amazon Music, Deezer, Tuneln, Air Play и Bluetooth.

Bose 700 може да се похвали с още редица функции, фокусирани изцяло върху възможностите му на интелигентен високоговорител. Например той разполага с гласов асистент и е съвместим с Google Assistant и Alexa.

Bose 700

Самият саундбар има собствена технология Bose Phase Guide и Quiet Port, като първият има за цел да създаде по-широк обхват на звука, а вторият е проектиран да създава по-дълбоки, по-изчистени без изкривяване басове. Саундбарът може да декодира 5.1 Dolby Digital и DTS.

Очевидно е, че това е един от най-привлекателните саундбарове на пазарам, като производителят го предлага и в бял цвят. Красив и стилен, той е подходящ за всички ценители на марката. Единственият му недостатък е малко завишената цена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply