сряда, април 24

Саундбар Samsung HW-Q800T – перфектно допълнение към вашия телевизор

Samsung HW-Q800T е перфектното допълнение към вашия телевизор. Той е добре изграден, елегантен и с прекрасен звук.

Samsung HW-Q800T разполага с два високоговорителя, интегрирани в лентата и отделен безжичен субуфер. Той идва с технологията Samsung Acoustic Beam, която осигурява по-завладяващо изживяване при слушане на музика.

Неговата функция Q-Symphony също Ви позволява да синхронизирате високоговорителите на телевизора с саундбара, като по този начин ще получите звук, прилижаващ се до истински киносалон. Като цяло възпроизвеждането на звука е много неутрално и е добре балансирано. Подходящо е за възпроизвеждане на всякакъв вид музика или филми.

Samsung HW-Q800T

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Устройството поддържа гласов асистен Аmazon Alexa, който е интегриран в него, а микрофонът може да бъде изключен, когато не го използвате. Освен това, саундбарът разполага с още дузина функции за настройка на звука.

Например: технологиите Dolby Atmos и DTS: X. Чрез тях потребителят ще получи още по-добро качество на звука, с изключителна честота на усещането. За всички любители на игрите, този саундбар предоставя невероятно гейминг преживяване. Уредът автоматично превключва в режим на игра, когато е свързан към телевизор Самсунг, като настройва говорителите така, че да възпроизвеждат най-добрия звук.

Безжичните високоговорители позволяват да бъдат поставени във всеки край на стаята Ви. По този начин ще получите истински съраунд звук и ще се “потопите” в невероятната атмосфера на качественото озвучение.

Освен всичко останало Samsung HW-Q800T разполага с чудесна свързаност. Благодарение на вградения Wi-Fi и Bluetooth, всеки потребител ще може да свърже мобилното си устройство със саундбара. По този начин ще слушате любимите си подкасти или музика чрез него.

Samsung HW-Q800T

В случай, че разполагате с телевизор Самсунг, ще може да управлявате саундбара от дистанционното на телевизора. А за още по-големите фенове на корейската марка, уредът предоставя възможност за свързване към приложението Smarth Things. Така всички уреди на Самсунг, могат да бъдат управлявани от мобилното Ви устройство. Практично, нали?

Цялостното възпроизвеждане на звук на този саундбар е добре балансирано и го прави подходящ за разнообразно звукоизвличане. Изключително подходящ и добре изглеждащ за всички, които притежават телевизор Самсунг!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply