сряда, февруари 21

Перфекционизмът си има име – телевизор Philips 70PUS8545/12, 70″ (176 см), Smart Andorid, 4K Ultra HD, LED

Веднъж докоснали се до света на 70 инчовия Philips 70PUS8545/12, ще промените дефиницията си за реално дигитално изживяване. Този 4K UHD LED телевизор ще ви отведе на далечни пътешествия, наслаждавайки се на всеки детайл, цвят, нюанс, звук, картина.

Philips 70PUS8545/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Атмосферата има значение, за това от Philips са се погрижили да е максимално завладяваща, екипирайки Philips 70PUS8545/12 с 3-странен Ambilight. Интелигентните светодиоди около ръба на телевизора реагират на действието на екрана и излъчват сияние, което ще ви потопи в магията на поредната кино вечер.

Този телевизор е повече от умен. Благодарение на интуитивният интерфейс, ще може да поставяте съдържанието, което харесвате на преден план и в центъра, предоставяйки възможност да продължите любимия си филм от там, откъдето сте го спрели.

Philips 4K UHD показва съдържание обработено във всеки HDR формат, включително HDR10 + и Dolby Vision, мащабирайки нискокачествените кадри за по-високо превъзходство на картината – сенките са по-дълбоки, цветовете по-истински, контрастите уникални.

Намеренията на режисьора се разкриват с изключителна реалност пред вас чрез поддръжка на за висококачествените звукови – Dolby Atmos и видео – Dolby Vision формати. Това е гаранцията на Philips, че независимо от HDR съдържанието, което гледате, то ще ви се разкрие с уникални качество на звук и картина.

Видеопроцесорът Philips P5 ще ви покаже какво е да си лидер в майсторството на ненадминато качество на картината – детайлите са по-дълбоки, тоновете на кожата естествени, цветовете са ярки, контрастът ясен, а движението плавно.

Това е той! Перфекционизмът си има име – Philips 70PUS8545/12.

Този телевизор ще ви служи и ще изпълнява вашите желания само с едно гласово нареждане – с вградения Google Асистент. Независимо какво съдържание ви се гледа или ви се играе – просто му кажете. Усилията с дистанционното са в миналото, сега може дори да управлявате всички домашни смарт устройства, съвместими с Google Assistant.

Philips 70PUS8545/12

Philips Android работи с Alexa. Сега може да го управлявате чрез устройства съсвместими с Alexa.

A с аудио технологията DTS Play-Fi, звукът от излъчваното съдържание, се пренася в другата стая само с едно свързване на безжичните високоговорители.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply