четвъртък, юни 13

Allview 43ePlay7100-U – най-търсеният телевизор

Всяка нова години идва и с нови и подобрени иновативни предложения. Точно такъв продукт, създаден с много креативност е телевизорът Allview 43ePlay7100-U. Идващ директно от Румънската компания Allview – този телевизор чака да заеме мястото си във Вашия хол или спалня.

Allview 43ePlay7100-U

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

От 43 инчовия LED екран (108см диагонал) с 4К Ultra HD качество на картината и 3840 х 2160 пиксела няма как да останете разочаровани. Този телевизор носи със себе си невероятни технологии, които могат да подобрят всяко едно Ваше изживяване с всеки един филм. Технологията Chameleon Extreme с подобрена производителност, използва една от най-модерните и мощни системи за анализ и обработка на изображенията, чието качество ще ви накара да застинете и да се отдадете изцяло на картината пред Вас.

Dynamic Restauration – базирана на алгоритми за machine-learning. Тази технология сравнява визуализираните изображения, като автоматично ги променя и реконструира там, където е нужно.

Ultra High Analitic – облагородява изображенията, като изостря тяхната яснота, подобрява контраста им и очертава дори миниатюрните детайли. Ефектът от работата на тази технология ще Ви накара да се чувствате в центъра на събитията, защото ще виждате картината много по-близка и естествена, сякаш действието се развива в реално време.

Contrast Enhacement – техника за обработка на изображенията, която разделя изображенията на хиляди зони и индивидуално ги коригира чрез предварително зададени сложни методи. При тази технология границата между цвета и светлината се пресичат и докосват, за да се подобри контрастът, а с това и възприятието му от човешкото око.

Allview 43ePlay7100-U

Една от най- отличителните характеристики на  Allview 43ePlay7100-U е функцията му за Гласов контрол TOUCHLESS. С нея ще се чувствате на върха на вълната от цифрови иновации и технологии на бъдещето. Само със силата на собствения си глас ще можете да управлява настройките на телевизора, да му казвате кога да се включи или изключи, да увеличи звука или да намали яркостта на картината си, когато искате фонът да стане по-тъмен и отпускащ. Всичко това само с глас, без да докосвате дистанционното и без да ставате от дивана! Чрез TOUCHLESS ще можете да свържете и всички останали Smart устройства в дома си и по същия начин да ги управлявате с гласа си. Кажете на щорите да се приберат, на осветлението да се включи или на климатика да увеличи градусите. Домът Ви лесно ще стане Smart – лесно ще стане автоматизиран, удобен и модерен. С всичко това и Вие ще се чувствате удобно, приятно и уютно. Домът е мястото, което трябва да ни дава почивка и приятни емоции.

На последно място, но не по значение, е важно да споменем прекрасния дизайн на Allview 43ePlay7100-U, с който интериорът в дома Ви ще се превърне в истинско произведение на изкуството. Металната стойка е в стилен сребрист цвят, изтънена и много изтънчена. Микрофоните Far Field Voice Control и специалният LED индикатор на Google Assistant са хармонично интегрирани, без да нарушават естетиката в дизайна на телевизора.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply