сряда, април 24

Удоволствието си има име – телевизор Philips 65PUS8545/12, 65″ (164 см), Smart Android, 4K Ultra HD, LED

С поддръжка за висококачествени звукови и видео формати на Dolby, с 3-странен Ambiligh, с видеопроцесор P5, с вграден Google Асистент, не, това не е технология на бъдещето, а интегрирана реалност в настоящето. Това е 65 инчовият Philips 65PUS8545/12, който премества времевата линия на перфекционизма в триизмерния свят.

Philips 65PUS8545/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С диагонал на дисплея 164 см, с резолюция 3840 x 2160, енергийна ефективност Class А+ и всевъзможни други спецификации, този телевизор е комплимент на Philips към всички ценители, свикнали да притежават най-доброто от света на домашните технологии.

Освен иновативен, Philips 65PUS8545/1 е и изключително интуитивен. Благодарение на интелигентния интерфейс, може да продължите да гледате филма от там, откъдето сте го стопирали или да поставите любимия Youtube на преден план и в центъра.

Интелигентните светодиоди – Ambilight са отличителната, ключова характеристика на модела, които излъчвайки меко сияние чрез реагиране на действието на екрана, атмосферата се насища с хармонично и балансирано въздействие.

Мащабирайки нискокачествените кадри за по-високо превъзходство на картината, Philips 4K UHD показва съдържание обработено във всеки HDR формат, включително HDR10 + и Dolby Vision. Ще се изненадате приятно от онова, което се разкрива пред вас – по-истински цветове, по-дълбоки сенки, по-акуратни контраси.

Идеята на Philips е да изведе до максимална точност всеки детайл от сюжета на съдържанието с невероятна неподправеност  за по-реалистично изживяване. За вискокачествения звук се грижи Dolby Atmos, като с аудио технологията DTS Play-Fi звукът от излъчваното съдържание се пренася в другата стая само с едно свързване на безжичните високоговорители, а насладата от уникална картина идва от Dolby Vision.

Независимо от HDR съдържанието, което гледате, ще ви потопи себе си, завладявайки ви със звук и картина на световно ниво.

Всичко това е подкрепено от видеопроцесорът на Philips – P5, който спомага тоновете на кожата да са естествени, движенията плавни, контрастите ясни, цветовете уникални.

Philips 65PUS8545/12

Ерата на изтощените батерии за дистанционно приключи. Сега всичко е възможно с само с едно гласово нареждане – с вградения Google Асистент. Сега може дори да управлявате всички домашни смарт устройства, съвместими с Google Assistant, като Philips Android работи и с Alexa.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply