вторник, юни 18

Телевизор Philips 65PUS7805/12, 65″ (164 см), Smart, 4K Ultra HD, LED – удоволствие, което оправдава цената

Перфектно изображение, шлейфована детайлност, естествени тонове, живи цветове, ясен контраст. Що е то?

Телевизор Philips 65PUS7805/12, 65″ (164 см), разбира се – удоволствие, което оправдава цената.

,Philips 65PUS7805/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Четири пъти по-богати цветове, четири пъти по-висока разделителна способност от стандартната FULL HD, над 8 милиона пиксела ще заблестят с Ultra HD, подкрепен от специална технология за мащабиране на екрана – Ultra Resolution. Всичко се разкрива с изключителна детайлност, възпройзвеждайки по-богати цветове, по-ясни изображения, контраст и неподправеност в движенията. Това е едно от предимствата на 4K UHD LED TV.

Необятният пъстър свят от богато, разнообразно, развлекателно съдържание е достъпно само с един клик усилие, благодарение на невероятната операционна система SAPHI. Интуитивното, лесно, алгоритмично адаптирано меню, базирано на икони, удвоява удоволствието от използването на Philips 65PUS7805/12, 65″. С изключителна интуитивност и лека навигация, YouTube, Netflix,  Amazon Prime Video ще ви потопят в дигиталното царство на развлекателното съдържание с качество на изображението невиждано до сега.

Philips са лидери в най-доброто качество на картина, благодарения на уникалния процесор Philips P5. Картината е в пъти по-подобрена, изображението в пъти по-шлейфовано с по-фини линии и по-дълбоки детайли, цветовете по-наситени, черното е истинско черно, а движенията по-плавни. Всичко в този 65 инчов Philips 65PUS7805/12 е по-по-най!

Предимствата не спират до тук.

За супер завладяващо качество и реалистично изживяване, се грижат специални динамични метаданни – HDR 10+, които регулират яркостта на един кадър в друг, запазвайки оригиналните детайли с перфектен контраст.

За още по-внушително и завладяващо изживяване, HDR съдържанието, което гледате, е съвместимо с Dolby premium формати за картина и звук.

С  Dolby Vision разликата наистина е осезаема. Картината  е  40 пъти по – ярка;  всяка сцена изглежда по -реална и нюансирана с по-реалистични форми, с реалистични сенки, които придават фино, но убедително триизмерно усещане.

Philips 65PUS7805/12

С Dolby Atmоs магията на звуците ще ви потопи в себе си с кристално качество, улавяйки всеки детайл.

За повече разкош и въздействаща обстановка, всичко това е подкрепено със светлинно Ambilight шоу – интелигентни светодиоди в краищата на телевизора, които реагират на действието на екрана и създават завладяващо изживяване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply