четвъртък, юни 13

65″ 4К Ultra HD картина от Philips 65PUS7855/12

Philips 65PUS7855/12 е телевизор, който е подходящ за всяка всекидневна. Външният му вид е елегантен и изчистен, разполага със смарт удобства и чудесна картина.

Philips 65PUS7855/12 има прекрасен изчистен външен вид. Сребристият му цвят придават елегантност и го прави подходящ за всеки вид хол. Красивият Ambilight, който се очерта като замазена марка на компанията, прави изживяването още по-приятно. Светодиодите в задната част на корпуса, реагират на движението на екрана в реално време и придават интересно и топло излъчване.

Philips 75PUS7855/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът не е от най-леките, поради големия си екран, затова ако решите да го поставяте на стойка, трябва да съобарзите неговите близо 33 килограма. В противен случай, може да бъдете сигурни, че двете крачета на устройството го правят достатъчно стабилен, за да бъде поставен върху секция.

Откъм портове, телевизорът разполага с 1 x Jack 3.5 mm; 3 x HDMI; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot; 2 x USB; 1 x RF и Wi-Fi връзка. По този начин и благодарение на операционната система Saphi TV може да достъпвате до голям брой видео съдържание, да играете игри и да гледате любимите си песни. Телевизорът има бърз достъп до приложения като YouTube, Netflix и Amazon. Съвместим е и с двете основни операционни системи Android и iOS.

За по-голямо удобство, производителят е предоставил възможност за гласови команди. Телевизорът работи с Google Assistant и може да бъде свързан с другите смарт устройства, които го поддържат. Така може да командвате устройството от другите интелигентни джаджи. Philips е предоставил съвместимост и с Alexa.

Philips 75PUS7855/12

Освен всички всевъзможни смарт функционалности, производителят е заложил и на процесор Philips P5 Perfect Picture. С него картините, които се излъчват стават по-ярки, контрастите са отчетливи, а детайлите дълбоки и живи. 4К Ultra HD качеството, заедно с HDR10+ технологията предават истинска магия, особено ако гледате високо качествено видео съдържание.

За звука се грижат Dolby технологии, които извеждат звука по такъв начин, сякаш той обгръща стаята. Въпреки че говорителите са с мощ от 20 W, то AI Sound технологията ви кара да усещате кино магия в дома си.

Philips 65PUS7855/12 е чудесен телевизор с огромен екран. Освен смарт функционалностите и красивата картина, най-големият плюс на телевизора е разумната му цена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply