неделя, декември 3

Philips 58PUS8505/12 – 4K ULTRA HD телевизор

Philips 58PUS8505/12 е нов модел телевизор, оборудван с всички нови смарт технологии и 4К ULTRA HD резолюция.

Philips 58PUS8505/12 предлага интересни спецификации, които напълно оправдават цената му. Днес ще ви запознаем по-детайло с някои от тях, за да придобиете по-детайлна представа за неговите качества.

Philips 58PUS8505/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

По отношение на дизайна, няма никакво съмнение, че телевизорът е наистина красив. Елегантен и ефективен, той има потенциал да се конкурира с най-скъпите телевизори. Екранът на телевизорът е 58 инча (146 см) LED. Той е светодиоден, което предоставя допълнително качество на картината. Телевизорът разполага с 4К ULTRA HD резолюция. Честотата от 50 Hz предоставя плавност при смяна на изображенията, а четириядреният процесор допълва изображението, предоставяйки наистина живи цветове.

За звука на телевизора се грижи ауди система с два високоговорителя. Общата им звукова мощ е 20 W. Картината и звукът са оборудвани с технология от Dolby. Това означава, че както HDR видео съдържанието, така и звукът предоставят усещане за изживяване като в кино салон.

Телевизорът разполага с подсветка в задната част. Светодиодите около телевизора разпределят екранните цветове в реално време, като предоставят истинско светлинно шоу при слушане на музика или гледане на филм.

От софтуерна страна – телевизорът е оборудван с Android 9.0. По този начин машината ви предоставя достъп и до друг свят изпълнен с множество забавления. Телевизорът има бърз достъп до приложенията на YouTube, Netflix, HBO Go, а от магазина за приложения може да достъпите още безброй много възможности.

Philips 58PUS8505/12 има възможност за гласово управление.

Всъщност, благодарение на функцията за гласов контрол е възможно да сменяте канали, да увеличавате или намалявате силата на звука само с чрез гласова команда. Телевизорът има съвместимост с Alexa, както и с Google Assistant. Благодарение на това може да свържете машината със своя Smart Home и да регулирате останалите компоненти от дома ви (като сила на светлина, топлина и т.н.).

Philips 58PUS8505/12

Телевизорът разполага с всички възможни портове за свързаност: 1 x Jack 3.5 mm; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot; 4 x HDMI; 2 x USB; 1 x RF; 1 x YPbPr.

В заключение ще кажем, че цялостното усещане за работа с Philips 58PUS8505/12 е страхотно. Технологиите, използвани за качество на картината, наистина го превръщат в един от най-добрите телевизори в класа си. Прекрасният външен вид му придава стил и елегантност, а разумната цена го прави един от най-предпочитаните продукти.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply