събота, април 1

Елегантен и стилен хладилник с фризер Arctic AK60406M40NFMT

Хладилник с фризер Arctic AK60406M40NFMT, 362 л, Клас E, Full No Frost, H 203 см, Сив

Обобщение :

Arctic AK60406M40NFMT е елегантен хладилник-фризер с добра енергийна ефективност и ниско ниво на шум. Ефективната организация на вътрешните пространства, LED осветителната система и охладителната система Full No Frost са други предимства на този хладилник-фризер от портфолиото на Арктик.

Ревю :

Местната компания Arctic се възползва от огромни инвестиции през последните години, които позволиха както подобряване на работата на домакинските уреди, така и дизайна.
Най-новите хладилници, перални или съдомиялни имат елегантни покрития, които им позволяват да бъдат интегрирани в кухни или стопански постройки с модерно обзавеждане.
Освен това най-новите модели използват тихи и икономични компресори или двигатели, които ще осигурят много по-ниска консумация на енергия. Хладилник от ново поколение е също Arctic AK60406M40NFMT, чиято презентация ще намерите в следващите редове.

Arctic AK60406M40NFMT

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Arctic AK60406M40NFMT – полувграден хладилник ;

Хладилник-фризерът Arctic AK60406M40NFMT е част от гамата EFI Line, характеризиращ се с минималистичен дизайн с хоризонтални дръжки, интегрирани във вратите. Двете врати са реверсивни, като могат да се отварят както отдясно, така и отляво. Този модел е с ширина 59,5 см, дълбочина 67 см и височина 203 см и е полунесъвместим и може да бъде поставен до кухненските мебели.
Нетният обем е 362 литра и е разделен, както следва: 253 литра за хладилното пространство и 109 литра за замразяващото пространство, като този модел е подходящ за семейства от 3-4 души.

Енергийна ефиктивност А++ ;

Комбинираният компресор Arctic AK60406M40NFMT има годишен разход на енергия от 282 kWh, което означава приблизителни месечни разходи от около 5 лв. В допълнение към добрата енергийна ефективност, компресорът е и тих, потвърден от нивото на шума, което е само 38 dB (подобно на това от други модели от ново поколение като Arctic AK60386M40NFMT или Arctic AK60386NFMT ++). Освен това, охладителната система Full No Frost осигурява оптимално ниво на влажност в хладилника и не позволява образуването на лед във фризера. Равномерното разпределение на студения въздух се осигурява от технологията Air Flow Dual Tech, като охлаждането се осигурява независимо в двете вътрешни пространства.

Хладилник с модерно отделение :

Хладилното пространство има отделение Garden Fresh в долната част, което осигурява оптимални условия за запазване на хранителните свойства на плодовете и зеленчуците за по-дълго време. Второ отделение Fresh Max 0 ° C поддържа постоянна температура от 0 ° C, което е подходящо за прясно месо и сирена. 3-те предпазни стъкла в горната част ви позволяват да съхранявате голямо количество храна, а за бутилки, кутии и буркани имате на разположение 4-те рафта на вратата. Системата за осветление Eco Led допринася за добрата енергийна ефективност на хладилника и ако оставите вратата отворена, ще бъдете предупредени от звуков сигнал. Един от малкото отрицателни аспекти на този модел е механичният контролен панел.Фризерът е разделен на 3 отделения, изработени от прозрачна пластмаса, което предлага достатъчно място за съхранение както на месо, така и на зеленчуци и десерти. За да се избегне обменът на миризми и вкусове обаче, препоръчително е храната да се съхранява в затворени кутии или торби. Автономността в случай на прекъсване на електрозахранването е много щедра (33 часа), а капацитетът на замразяване за 24 часа е 6 кг.

Arctic AK60406M40NFMT

Силни страни :

+ елегантен дизайн

+ енергийна ефективност A ++

+ ниско ниво на шум

+ хладилник с модерно отделение

+ Пълна система за охлаждане No Frost

+ LED осветление + елегантен дизайн

+ енергийна ефективност A ++

+ ниско ниво на шум

+ хладилник с модерно отделение

+ Пълна система за охлаждане No Frost

+ LED осветителна система

Слаби страни :

– механичен контролен панел

– липса на функции за бързо охлаждане и замразяване

Заключение :

В заключение, Arctic AK60406M40NFMT е елегантен хладилник-фризер с добра енергийна ефективност и ниско ниво на шум. Ефективната организация на вътрешните пространства, LED осветителната система и охладителната система Full No Frost са други предимства на този хладилник-фризер от портфолиото на Арктика.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply