четвъртък, юни 13

Philips 65PUS7906/12 – огромен 4К екран

Philips 65PUS7906/12 е един от най-новите модели на компанията. Той разполага с огромен, ярък екран, с чудесни смарт функции и невероятна цена.

Philips 65PUS7906/12 разполага с огромен 4К Ultra HD екран. С диагонал от 164 см (65 инча), трябва добре да съобразите пространството, в което телевизорът би паснал. Телевизорът тежи близо 30 килограма и е наистина голям (затова добре съобразете с колко място разполагате).

Philips 65PUS7906/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Въпреки това, телевизорът разполага с много красив външен вид и стабилна основа. Теглото е равномерно разпределено върху две крачета, които го карат да се усеща стабилен. Изключително тънки странични рамки и осветление в задната част, придават на устройството завършен външен вид.

Екранът разполага с 4К качество на изображението и LED технология. Благодарение на HDR 10+ той предоставя истински жива картина с богати, наситени цветове.  И тук, както при други модели на компанията, може да забележите Dolby функционалности. Както звук, така и картината ще ви накарат да изживеете истински кино моменти.

Телевизорът е с Android операционна система. Той е съвместим, както с iOS, така и с всички Android устройства. Има бърз достъп до YouTube, HBO Go и Netflix. Може да достъпвате и допълнителни приложения като капацитетът на съхранение е цели 16 GB. С гласовият асистент може да контролирате устройството, а с версия на Bluetooth 5.0 бързо може да прехвърляте данни между различните устройства.

Телевизорът разполага със следните портове:

  • 1 x Jack 3.5 mm;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x S/PDIF;
  • CI+ slot;
  • 4 x HDMI;
  • 2 x USB;
  • 1 x RF.

Philips 65PUS7906/12

Звукът на телевизора идва от два високоговорителя, всеки с мощност от 10 W. Качеството на звука и басите се контролира от Dolby Atmos, Dolby Bass Enhancement и Dolby Volume Leveler. Тези от вас, които ще използват телевизора за игри, трябва да знаят че той разполага с две системи за подобрение на качеството на картината. Variable Refresh Rate (VRR) и (Auto Low Latency Mode) помагат за намаляване на лаг-а, подобряване на обовяването на картината, както и вдигане на fps-то.

В заключение ще кажем, че Philips 65PUS7906/12 е един от най-добрите телевизори в съотношение цена/качество. Той притежава огромен дисплей, разумни характеристики, както и достатъчно добра цена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply