вторник, ноември 28

Климатик Midea MA-12NXD0-MA-12N8D0 – перфектна грижа за Вашата дихателна система

Изключително стилен, с дизайн с висока естетическа издържаност и комбинация от функции, във вътрешността, които се грижат за свежия въздух и създаването на здравословна среда.

MA-12NXD0-MA-12N8D0 е с основен капацитет от 12 000 BTU, с минимална температура при охлаждане от -15° и максимална температура при отопление от +24°. Енергийна ефективност при охлаждане клас А++, енергийна ефективност при отопление клас А+. Можете да избирате дали да включите климатика на Gear или IECO Mode, които съкращават работата на компресора и го карат да работи на ниски и значително по-икономични обороти. Gear и iECO осъществяват контрол на работната честота на компресора и температурата на подавания въздух.

Midea MA-12NXD0-MA-12N8D0

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

MA-12NXD0-MA-12N8D0 разполага с филтър HEPA, йонен генератор Super-Ionizer и система за двойно филтриране с комбиниран филтър – всичко нужно за да снижите праховите частици в помещението и да дишате свеж, чист и здравословен въздух. Режимът Super cool дава удобството от вкарване на кристално чист и свеж въздух в помещението. Този вид охлаждане забележимо адаптира стайната температура само за 30 секунди, независимо от външните условия. Климатикът прави възможно Безстепенното управление – безстепенно регулиране на пиковия ток, като превръща въздуха в 3D въздушен поток, благодарение на своя мощен и интелигентен Inverter Quattro мотор.

Освен това, чрез високата си технология на почистване, климатикът запазва своя дълъг експлоатационен срок. Използвайте често специалната му функция Самопочистване, която удължава живота му и Ви гарантира чиста и полезна работа всеки път, когато включвате уреда.

Освен за стандартно отопление и охлаждане, този климатик може да бъде използван за употреба на няколко умни и специални технологии, какъвто е Sleep режимът, подходящ за работа през малките часове от денонощието. Специалното в Sleep режима е това, че успява да поддържа оптимална температура, без риск от изстудяване, претопляне или изсушаване на въздуха. Този режим Ви осигурява комфортен сън и почивка, без риск от разболяване.

На интелигентния дисплей на MA-12NXD0-MA-12N8D0 ще можете да следите включването на избраните от Вас настройки, режими, градуси и функции. Можете дори да използвате дисплея като осведомително табло, което непрекъснато следи и показва температурата в стаята. Това става чрез функцията Follow Me. За да активирате функцията Follow Me, насочете дистанционното към устройството и натиснете бутона ,,Follow Me”. Дистанционното ще покаже действителната температура на текущото си местоположение. Дистанционното управление ще изпраща този сигнал към климатика на всеки 3 минути, докато не натиснете отново бутона Follow Me, за да го изключите.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply