вторник, юни 18

Климатик Star-Light ACT-18WIFI – най-тихият климатик, който можете да намерите

Star-Light ACT-18WIFI е подходящ за Вашата голяма стая с размери от около 35 кв.м. Основният му капацитет от 18 000 BTU ще затопля и охлажда идеално Вашата стая, като своевременно с това ще пести от скъпи месечни сметки за електричество.  Енергийната ефективност на уреда, по време на охлаждане, е клас А++ и енергийната ефективност, по време на затопляне, е клас А+.

Star-Light ACT-18WIFI

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Една изключителна способност, различава климатик Star-Light ACT-18WIFI от всеки друг климатик, и това е неговата тиха работа, с измерени до 53 dB по-време на максимална скорост и едва 37 dB по време на най-слабата скорост. Това прави уреда подходящ за всяко ежедневие, за работни помещения и дори за спални помещения. Няма да чувате неговата работа, само ще я усещате.

Мощността на климатика се осигурява от 3D инверторен мотор и специален ротативен тип компресор, чрез който можете да се възползвате от 4 различни скорости на вентилатора, въртящи се до всеки ъгъл в стаята.

Климатик Star-Light ACT-18WIFI предлага функциите за охлаждане, отопление, вентилация и премахване на влагата. На практика събира четири различни уреда в своето тяло. Режимите за охлаждане и отопление ще Ви осигурят нужния комфорт през лятото и зимата, докато режимите за вентилация и премахване на влагата ще допринесат за свежия и чист въздух, в стаята, по всяко едно време от годината. Елиминирате купуването на вентилатор, охладител, влагоабсорбатор и отоплителен уред.

Освен изброените функции, с този климатик ще можете да се възползвате от специалната функция за нагласяне на таймера, за отложен старт или отложено изключване. Функцията Sleep ще Ви позволи да използвате климатика през нощта и то без риск от простудяване или прекомерно изсушаване на въздуха. Този специален олекотен режим на работа поддържа оптимални нива на отопление/охлаждане без претопляне/изстудяване и съответно без риск от разболяване и дискомфорт на спящия.

Star-Light ACT-18WIFI

Специална защитна функция ще следи за загуба на хладилния агент и ще Ви предупреди при евентуален теч или изпразване на контейнера. Освен това ще можете да следите и останалите процеси в правилната работа на климатика (самодиагностика), чрез удобно приложение, което можете да изтеглите на Вашия Smart телефон или таблет и да го свържете с климатика, чрез Wi-Fi връзка. Софтуерът на безжичната връзка е изключително удобен за управление през телефон или таблет, с множество включени допълнителни функции, които можете да включвате и изключвате от разстояние. Функции като: Включване/Изключване, Избор на режим, Вентилация, Прецизни настройки, Еко режим, Спящ (sleep) режим, настройки на таймер и др. Вашият избор на функция и настройка ще се изписва на отчетлив дисплей на корпуса на климатика.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply