вторник, юни 18

Климатик Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B – заедно с дистанционно със сензор I Feel

Климатик Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B е инверторна система за стенен монтаж с много високи показатели за енергоефективност и добра производителност. Личният Ви комфорт винаги трябва да бъде на първо място, а това можете да постигнете лесно с този 12 000 BTU основен капацитет, подходящ за помещения с покритие от около 35 кв.м.

Минимална температура при охлаждане от -18° С, максимална температура на отопление от +24° С. Клас А++ енергийна ефективност при охлаждане и клас А+ енергийна ефективност пrи отопление. Нивото на шум на вътрешното тяло е изключително ниско, сравнено с шепот от 24 dB. Нивото на шум на външното тяло е 64 dB.

Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този мощен инверторен климатик можете да използвате не само за стандартни функции, като отопление и охлаждане, но и за вентилация на въздуха и за премахване на влагата. По данни, климатикът успешно премахва до 1.4 литра влага за час работа, което е наистина удивително спрямо останалите климатици на пазара. Ако страдате от висока влажност или стените на дома Ви са почернели и покрити с мухъл и плесен – непременно Ви е нужен климатик Gree Pular, който можете да използвате вместо влагоабсорбатор и пречиствател на въздух.

Освен с инверторна технология, този стенен климатик може да се похвали и с ротативен тип компресор, който осигурява 4 различни скорости на въртене на вентилатора, из между които можете да избирате, спрямо скоростта, с която искате помещението да се затопли/ охлади и спрямо личните Ви предпочитания.

Устройството притежава функция за самопочистване (Auto Clean). Чрез това удобство никога няма да се притеснявате, че климатикът е пълен с прах, дори ако не сте го използвали дълго време. Няма да се тревожите, че след като го включите милиони акари, вируси и натрупали се пори ще навлязат в помещението Ви. Можете да настройвате климатика да се самопочиства винаги когато пожелаете, за да запазите неговия дълъг експлоатационен срок и добри качествени характеристики.

Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B

Климатикът притежава функция за Auto restart при спиране и последващо възстановяване на електрическото захранване.

В интелигентното дистанционно на климатик Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B, което получавате заедно с климатика, е разположен мини сензор I Feel, който може да усети околната температура и да я изпрати обратно към вътрешното тяло. Устройството може да осигури максимален комфорт чрез регулиране на обема на въздушния поток и температурата.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply