четвъртък, май 23

LG OLED65B13LA, 65″ (164 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED – телевизор със собствен характер

Вашият телевизор е отражение на вашия стил. Вашият телевизор е огледало на вашия характер. Ще се убедите в тези слогани с LG OLED65B13LA, 65″ – диамантът в короната на LG OLED. Да, този телевизор има футуристични претенции за иновативна функционалност, флексибъл навигация, висш алгоритъм, помитайки след себе си всичко старо от света на електронните технологии и интеграращ бъдещето в настоящето.

LG OLED65B13LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

LG OLED65B13LA ще предложи достолепност с изтънчена визия, внасяйки вибрации на аристократизъм и разкош във вашия дом.

Този телевизор е повече от  уникален по отношение качество на цветове и реалистични изживявания.

Всичко излъчено е подобрено максимално с 4К самоосветяващите пиксели, благодарение на които пред вас ще се разкрие и най-малкият детайл с кристална чистота, като акцентът пада върху черното, което става по-дълбоко и наситено.

С OLED Motion Pro картината е шлейфована до съвършенество, а движенията  по-ясни, без размазване с плавна видимост.  С HDR 10 Pro яркостта се регулира автоматично, извеждайки в детайлност всеки пиксел от сюжета.

Dolby Vision IQ – интелигентният регулатор на настройки спрямо заобикалящата го среда, в комбинация с Dolby Atmos виновникът за висококачествен съраунд звук, LG OLED65B13LA ще се превърне в любим партньор за забавления след дългия работен ден. Използвайте гласа си, за да превключвате от съдържание в съдържание и навигирате настройките с изкуствения интелект LG ThinQ Al или с иновативното магично дистанционно и неговият Magic Tap, с който връзка телефон – телевизор става мигновенна.

LG OLED65B13LA е с най-висок клас процесор α9 AI 4K, който е гаранция за по-дълът живот с максимално качество на звук и картина.

Звук и картина като на кино, благодарение на Al Sound Pro и Al Picture Pro.

Поканете приятели и разпуснете на макс, защото LG OLED65B13LA има навика да събира всички около себе си с профилите FILMMAKER MODE™, Game Optimizer и известията за футбнолни срещи, разбира се. Холът ви ще се превърне в киносалон, игрална зала или стадион, защото качеството на интегрирана реалност е гарантирано.

LG OLED65B13LA

Всичко това в еко съраунд среда, защото всички LG OLED са грийн ориентирани – по-малко пластмаса, по- малко облъчване, повече въздух и светлина.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply