петък, юни 14

Телевизор LG OLED65C11LB, 65″ (164 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED, Клас G – еволюцията в своя ход

LG OLED65C11LB  е 65 инчово пространство, с резолюция 3840 x 2160, където кулминацията на иновационните идеи в домашната техника среща своята реализация. Този телевизор е изключително постижение в света на дигиталните намерения, имплементирани в трето измерение, предоставяйки ни функционалност от четвърто – всичко е на ниво 4К – от  визия, пиксели, процесор до звукова система.

LG OLED65C11LB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Не се притеснявайте за ексцентричния си интериор, LG OLED65C11LB  ще се впише максимално към него. Освен класа и подчертаване вкуса на своя притежател, той ще внесе и много уют заради  духа на реалистични изживявания и уникални характеристики, които носи в себе си. Този телевизор е синоним на качество.

Забравете за размазани картини, избледняло черно и приглушени контрасти. Еволюцията е в своя ход!

LG OLED65C11LB  е с 4К самоосветени пиксели, благодарение на които черното става по-дълбоко и наситено, контрастът е безпрецедентен, а гамата от цветове по-богата и реалистична. Това е OLED, с изключително превъзходство над LED телевизорите.

За повече разкош и естетическа наслада, за да може изживяването да бъде максимално действително, OLED Motion Pro помага бързите и фини детайли да се разкрият пред вас с лекота, намалявайки замъгляването при движение, като въвежда данни за черния цвят с адаптивна продължителност. Технологията  HDR 10 Pro подобрява стандартното HDR, поддържайки широко цветово пространство и максимална яркост, така че всеки детайл се разкрива с максимална пикселна чистота.

И ако ще е мощна кино технология на телевизор висок клас, то не може да е без Dolby Vision IQ, който използва динамични метаданни, както и сензори за светлина във вашия телевизор, за да регулира динамичната HDR картина въз основа на съдържанието и условията на околната светлина във вашата стая. А Dolby Atmos ще пресъздаде истинско звуково изживяване от световна технологична величина.

Всичко това събрано в мощен процесор 4-то поколение α9 AI 4K.

Благодарение на Al Picture Pro чрез спеациално обучение, алгоритътмът разпознава качеството на изображението, а подобрената нова функция  за откриване на сцена вече може да я анализира, подобрявайки картината максимално.

LG OLED65C11LB

Al Sound Pro оптимизира звука според жанра за по-реалистично саунд изживяване.

LG OLED телевизорите са еко, благодарение на което ще можете да се наслаждавате на профилите FILMMAKER MODE™, Game Optimizer и да гледате любимите си мачове в напълно безопасна среда.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply