четвъртък, март 30

LG OLED55C11LB, 55″ (139 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED, Клас G – телевизор, който пристрастява

55 инчовият  LG OLED55C11LB е телевизор, към който ще се пристрастите. Любимите сериали – с FILMMAKER MODE™ , любимите спортни срещи, любимите игри – с  Game Optimizer  – всички те ще изгреят с ултра степен на отличие и усъвршенствана алгоритмична изработка, с OLED качество за феномално реалистично изживяване и избор на Meteor Titan или Vanilla White покритие. Който и цвят да изберете, гарантираме, че телевизорът ще се мачне перфектно с интериора ви, защото е проектиран да изпъква.

LG OLED55C11LB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Всеки един профилен режим е доусъвършенстван до последния пиксел с 4К самоосветени пиксели за зашеметяващо качество на изображенията. Най-интригуващите сцени от любимия екшън ще се визуализират с пищна гама от цветове, безподобен контраст и по-голяма дълбочина на черното.  А чрез намаляване замъгляването при движение, OLED Motion Pro бързите и микроскопични детайли, ще се разкрият с пълния си разкош пред вас. И не само това! HDR 10 Pro поддържа максимално яркостта за по-високо и реалистично качество на картината.

OLED TV превъзхожда LED телевизорите със своите Dolby Vision IQ –интелигентният регулатор на настройките на изображението спрямо заобикалящата го среда и Dolby Atmos за ултра качествен звук, който отделя всеки честотен звук със 100% автентичност, в зависимост от жанра с Al Sound Pro. И ако звукът ще е професионален, то картината задължително трябва да е от същата величина с Al Picture Pro.

Този LG OLED55C11LB, 55″ /139 см/ ще ви пристрасти с геймърски изживявания. LG OLED  е единственият  G-SYNC и AMD FreeSync™ Premium сертифициран телевизор, който работа и с AMD FreeSync. За превеждане на най-новите игри в пълния им потенциал, се присъединява към Xbox, с цел официално партньорство с конзолата от серия Xbox X. Всичко това благодарение на съвместното сътрудничество с NVIDIA и AMD. Тази технологична колаборация ви гарантира игри до безкрай без разкъсвания и трептения на картината,  с време за реакция 1 ms, докато VRR, ALLM и EARC изпълнява най-новите функции HDMI 2.1. за едно плавно съдържание с по-висока разделителна способност, с уникално качество, достойно за LG OLED.

LG OLED55C11LB

Всички тези характеристики не могат без мощен процесор, разбира се. За това LG OLED са се погрижили да екипират LG OLED55C11LB, 55″ с най-добрият – 4-то поколение α9 AI 4K процесор, благодарение на който всеки звук и изображение се регулира автоматично.

Казахме ви, че този телевизор ще ви пристрасти.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply