четвъртък, юли 25

Светът изглежда по- красив на телевизор LG OLED55C12LA, 55″ (139 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED

Светът изглежда по-красив на LG OLED55C12LA, 55″.  С резолюция 3840 x 2160 и 139 сантиметров дисплей, ще се  потопите в дълбочините на цветовете. Красиви необятни места, с девствена природа, диви пространства, непознати народи със свои истории и култура, ще се разкрият, ще оживеят пред вас с несравнимо 4К качество на самоосветени пиксели. Всяко тъмно кътче ще се покаже в по-черно от самото черно, а пищността от цветове ще оживеят пред вас, разкривайки сакралните тайнства на превъзходството на OLED над LED телевизорите.

LG OLED55C12LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Благодарение на реалистичното зрелище, което предлага LG OLED55C12LA, духът на вашият интериор ще оживее. Невероятно тънък, изтънчен, той е присобим и супер флексибъл към всякакъв тип интериорни експериментаторски решения. Ще стои еднакво добре в хола, спалнята, всекидневната – създаден е за вас и вашият комфорт.

OLED TV сложи край на ерата на размазани картини, нереалистични цветове и влудяващи контрасти.

Замъгляването при движение е намалено максимално чрез въвеждане на данни за черния цвят с адаптивна продължителност благодарение на OLED Motion Pro. Стандартното HDR е подобрено с иновативната технология HDR 10 Pro, която поддържа максимално качеството на яркостта чрез широка гама от цветове за максимална автентичност на изображение и качество на визуално изпълнение.

Тук „технологичният коз” се крие в динамичните метаданни, както и сензорите за светлина използвани от Dolby Vision IQ, които регулират HDR картината според условията на околната светлина в стаята, както и от Dolby Atoms, благодарение на които ще се насладите на по-завладяващ звуков ефект с холивудско качество от големия екран.

LG OLED55C12LA

Сами ще се убедите, че LG OLED изобилства с функционалности и иновативни технологични характеристики, които предлагат професионална реализация на реалистични звук и картина. Специално обученият алгоритъм на Al Picture Pro интуитивно разпознава качеството на изображението, а чрез усъвършенстваната нова функция за откриване и анализ на сцена, картината е с  шедьовърна красота.

Уловете всеки звуков детайл с кристално чист диалог в зависимост от жанра. AI Sound Pro автоматично анализира съдържанието, за да оптимизира незабавно аудио настройките за това, което се възпроизвежда.

LG OLED внася магия в дома – магия на по-красив свят през призмата на OLED технологията. С магично дистанционно, различни развлекателни профили и еко дизайн, LG OLED55C12LA, 55″ ще ви влюби в себе си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply