четвъртък, юли 25

Телевизор LG OLED55CX3LA, 55″ (139 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED – достоен представител на OLED TV

LG OLED55CX3LA, 55″ е телевизор, който ще ви очарова. Отправяйки покана в необятния свят на 4К технологичното поколение, приятно ще събуди всяко ваше сетиво с естетическа възбуда. Благодарение на своите самоосветени пиксели, цветовете се разкриват в пълния си разкош, а черното с цялостния си потенциал в още по-голяма дълбочина. Това е OLED –  с изключителни компоненти и характеристики, надграждащи и превъзхождащи LED телевизорите.

LG OLED55CX3LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Със своите 139 см диагонал на дисплея, интериорът ви ще разцъфне. Дали ще го окачите на стената, или ще го поставите на стойка, това няма никакво значение, защото LG OLED55CX3LA, 55″ е непретенциозен и с неподправеност ще подчертае всеки детайл наоколо подобрявайки атмосферата в дома ви.

Насладете се на звук и картина с кристална чистото – без досадно засичане докато играете любимите си игри, без размазани изображения, петна и нереални контрасти.

Процесорът от 3-то поколение – α9 AI 4K диктува алгоритми със смарт обучение и правила, оправдавайки всяко ваше очакване за висок стандарт на реалистични изживявания под манифестирането на звук и картина.

В LG OLED стандартното HDR е подобрено с иновативната технология HDR 10 Pro, чиято основна задача е поддръжка на максимално качество на яркост на богата гама от цветове с цел визуално майсторско изпълнение на световно ниво. Благодарение на  OLED Motion Pro ще се наслаждавате на сцените от любимия сериал без замъгляване чрез въвеждане на данни за черния цвят с адаптивна продължителност.

Изненадите не спират до тук.

Като истински представител на LG OLED, 55 инчовият LG OLED55CX3LA е екипиран с превъзходството телевизорът ви да проявява интуитивност спрямо околната среда, регулирайки HDR картината, с помощта на динамични метаданни, както и сензори за светлина използвани от Dolby Vision IQ и Dolby Atoms създаващ звуци, които ще ви накарат да настръхнете.

При качества смарт интуитивност, няма как да не споменем и за специално обученият алгоритъм на Al Picture Pro, който интуитивно разпознава качеството на изображението, а чрез усъвършенстваната нова функция за откриване и анализ на сцена, картината е с  професинално характер.

LG OLED55CX3LA

Интуитивен е и звуковият алгоритъм – AI Sound Pro автоматично анализира съдържанието, за да предостави кристално чист всеки звуков детайл.

Gamer to be…

LG OLED55CX3LA e най-добрият избор, ако сте любител на игри. Благодарение на съвместимостта му с NVIDIA G-SYNC картината е кристална, а героите с по-плавни движения. За по-висока скорост на кадъра, LG OLED е екипиран с функциите VRR, ALLM и eARC с поддръжка на HDMI 2.1, чиято основна задача е по-синхронизирана графика и бързодвижещо се съдържание с по-висока разделителна способност.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply