понеделник, март 4

Телевизор LG 43UP76903LE, 43″ (108 см), Smart, 4K Ultra HD – перфектно съотношение цена – премиум качество

Ако има телевизор с изключителни претенции  да покрива изискванията  качество – цена спрямо аудио и видео характеристики, енергийна консумация, операционна система, то LG 43UP76903LE, 43″ ще събере всички овации. Изключително бюджетно решение за всеки потребител, който търси високо качество и стандарт на добра цена.

LG 43UP76903LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Лансиран през 2021, с резолюция 3840 x 2160, с компактен дизайн, оборудван с HDR 10 технология за по-стабилна и ярка цветност, и регулиране на яркостта, LG 43UP76903LE ще ви изненада приятно с всичко онова, което е екипиран с характеристики предвид цената си.

Този телевизор ще стои еднакво добре в кухнята, хола, спалнята, детската, дори и в банята, докато се наслаждавате на любимото си спа в джакузито.

Базирана на ядрото Linux, многозадачната операционна система LG webOS ще ви  достави това, което желаете, когато искате, безпроблемно. Новини, спорт, развлечения – всичко е на една ръка разстояние. Наслаждавайте се на любимото си съдържание в YouTube, Amazon Prime, Netflix.  За всичко си има приложения – само кликнете.

Слушайте любимите си парчета с кристално чист звук с помощта на уникалната звукова система Al Sound и  Al Sound Tuning и вдигнете нивото на настроени вкъщи. Танцувайте, смейте се, забавлявайте се, гледайте филми. Интуитивният HGiG профил автоматично разпознава качеството на картината и настройва HDR графиката за още по-силно въвеждане в света на игрите.

Качеството на звук и картина са усъвършенствани до  премуим ниво, благодарение на процесора α5 AI Processor 4K, който отстранявайки излишния шум,  ще вдигне и качеството на изображенията до кристална чистота и яркост от 2К на 4К.

Свържете Bluetooth и звукът от всеки жанр ще ви се разкрие с уникална автентичност чрез Bluetooth Surround Ready, а цветовете биват интуитивно регулирани спрямо светлината в стаята с AI Brightness Control за пълна наслада и потребителска удовлетвореност.

LG 43UP76903LE

Споменахме ли за магическото дистанционно – Magic Remote? С бързи бутони за достъп до любимите Netflix и Prime Video; с опция за гласово търсене, което ще изпълни всяка ваша заповед;  интуитивен ергономичен дизайн – всичко това създадено с една единствена цел – по-малко време в търсене и по-лесен достъп до изумително съдържание с качествено цветово и звуково изпълнение.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply