четвъртък, юни 13

LG OLED55B13LA – нов модел OLED телевизор

LG OLED55B13LA е последно поколение телевизор с невероятни качества, голям екран, елегантен дизайн и много смарт функционалности.

LG OLED55B13LA притежава впечатляващ външен вид. Рядко може да откриете толкова елегантен дизайн, съвместен с чудесен цвят и изключително малка дебелина. И въпреки това разполага с всевъзможни портове: един брой Jack 3.5 mm;  един RJ-45;  S/PDIF; CI+ slot; цели четири HDMI порта и цели три USB.

LG OLED55B13LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен това телевизорът разполага с NFC, Bluetooth и Wi-Fi свързаност. Съвместим е както с Android, така и с iOS операционна система.  Благодарение на ThinkQ и Google Assistant може да управлявате телевизора чрез гласови команди. Устройството може да бъде сдвоено и с други Google Smart устройства, така че да контролирате целия дом от него. Работи добре и с Alexa.

Това е един от малкото телевизори, който е насочен към изцяло дълги видео и гейминг маратони. На първо място освен прекрасната картина, телевизорът е снабден със система за защита на очите. Eye Comfort Display и изкуственият интелект спомагат картината да се променя така, че да щади вашето зарение максимално. За по-дългите гейминг сесии, телевизорът е предоставил функции, които намаляват лага. Благодарение на VRR, ALLM и EARC времето за реакция на телевизора е 1 ms.

Гейминг насочеността на LG е част от дългогодишното им сътрудничество с nVidia и AMD. Към настоящият момент това е единствения OLED телевизор с G-Sync и AMD Free Sync. Отскоро телевизорът е и официален партньор на XBox X.

LG OLED55B13LA

Както споменахме по-горе, това е OLED телевизор. За разлика от LED телевизорите, OLED предлагат по-голяма яснота на картината, благодарение на самоосветяващите се пиксели. В допълнение на това, LG е предоставил на машината и HDR 10 PRO технология за регулиране на яркостта и изобразяване дори на най-малките детайли.

Благодарение на Dolby Vision IQ и FILMMAKER MODE картината на филмите се доближава максимално близо до тази на големите кино салони. Телевизорът може да бъде свързан с Bluetooth усилватели и говорители и така да получите истинско съраунд изживяване във всички краища на дома ви.

LG OLED55B13LA е отличен телевизор, който предоставя една от най-добрите картини. Отличен е за дълги видео сесии, не изморява очите и е подходящ за любителите на игри.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply