четвъртък, май 23

LG 50NANO753PA – ревю на 4К Ultra HD телевизор

В последните години LG се наложи като един от най-добрите производители на телевизори. LG 50NANO753PA не отстъпва по никакъв начин на своите конкуренти. В долните редове ще ви запознаем с неговите характеристики, плюсове и минуси.

Външният вид е нещо, на което всички производители държат. Но малко са телевизорите, които могат да представят толкова елегантен корпус като LG 50NANO753PA. Рамките около екрана са толкова тънки, че са трудно забележими. Дебелината му е толкова тънка, че може лесно да бъде прибран максимално близо до стената. И въпреки това, той разполага с всички необходими портове: 3 x HDMI; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot; 3 x USB.

LG 50NANO753PA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Диагоналът на дисплея е 50 инча или 126 см и е с качество на картината 4К Ultra HD. Той използва вече наложената NanoCell технология за филтриране и оптимизиране на цветовете. Благодарение на 8 милиона пиксела, телевизорът предоставя, образ, който се приближава максимално много до реалността.

Реалните, ярки и живи цветове се поддържат от HDR технологиите, а Dolby Vision и модерният Cinematic режим ни предоставят истински кино моменти. HDR 10 и FILMMAKER MODE ни правят свидетели от първи ред на точно това, което всеки един режисьор е видял през очите си, за да заснеме видеото си.

Както сами се досещате, телевизорът разполага с операционна система,к оято предоставя бърз достъп до интернет. И по-точно: всеки един от вас ще има възможност да се наслади на безбройно голяма библиотека от музикални клипове сериали и любими филми. Библиотеките на YouTube, Netflix, HBO Go са достъпни и на бърз бутон.

Телевизорът разполага и с възможност за гласов асистент. Може да го свържете с други умни устройства на Google и по този начин да управлявате апартамента си, а благодарение на ThinkQ може да бъде свързан и с друг гласов асистент (като Alexa).

LG 50NANO753PA

За звука се грижат два високоговорителя – всеки по 10 W. Въпреки че не са най-мощните те доставят чист звук, с опция за съраунд.

LG 50NANO753PA е отлична опция за домашен телевизор. Разполага с перфектна картина, добри смарт функционалности, както и с отлична гейминг съвместимост. При игра, картината се настройва според сцените, за да предостави най-добро гейминг изживяване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply