четвъртък, май 23

LG 43UP78003LB – разумна цена за отлично качество

LG 43UP78003LB е изключително приятен телевизор, не само заради чудесните параметри, но и заради добрата цена.

LG 43UP78003LB разполага с изчистен външен вид. Вместо стандартните две крачета, производителят е решил да заложин на по-голяма централна стойка. Ръобвете около екрана отново са сведени до минимум, а дебелината му е достатъчно малка, за да може да застане плътно до стената. В задната част на панела са разположено множество портове, между които: 1 x USB; 2 x HDMI; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot.

LG 43UP78003LB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът разполага с четириядрен процесор за подобра картина и бърза смяна на кадрите. Смарт функционалностите се поддържат от операционна система, която лесно може да бъде сдвоена както с iOS, така и с Android устройства.

Благодарение на нея имате бърз достъп до приложенията на YouTube, HBO Go, Netflix. Дистанционнто е изключително удобно направено, тъй като разполага с бърз бутон за достъп до тези приложения. Телевизорът може да бъде управляван и с гласов асистент, като потребителите на Android и собственици на Google Smart Devices мгоат да управляват целия апартамент чрез него. Устройството може да бъде сдвоено и с Alexa.

Диагоналът на екрана е 43 инча или 108 см. Той разполага с 4К Ultra HD LED картина. Благодарение на размерите си, той е подходящ за всяка една стая от дома ви, вкл. и спално помещение. Качеството на картината се поддържа от HDR технологии, които изчистват изображенията и предоставят по жив вид. Както по-скъпите си колеги и този телевизор разполага с изкуствен интелект, който в зависимост от излъчваното изображение, променя яркостта и контролира тоновете.

LG 43UP78003LB

За звука се грижат два високоговорителя с обща мощност от 20 W. И тук производителят е заложил на система с изкуствен интелект, която изчиства звуците и предоставя съраунд изживяване. За меломаните пък е предвидена възможност за свързване с Bluetooth говорители, така че в целия апартамент да получавате най-висококачествена музика

LG 43UP78003LB е телевизор без забележки. Чудесна картина, с приятен външен вид се съчетават с модерни смарт функционалност на невероятно ниска цена. Препоръчваме!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply