вторник, юни 18

Хладилник с фризер LG GBB72MCEGN – гарантира до две седмици свежест на продуктите с помощта на LINEAR Cooling

Дизайнът на LG GBB72MCEGN е много атрактивен, изпъкващ чрез антрацитно черните врати и емайлираните страни в същия цвят, пасвайки перфектно във всеки ъгъл. Красотата на устройството е подчертана от луксозна метална декорация.

LG GBB72MCEGN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За максимална функционалност, уредът е проектиран като две независими единици, всяка с голям капацитет, управлявани от един компресор. LG GBB72MCEGN използва No Frost технология за охлаждане, както на хладилника, така и на фризера. Водата от хладилната зона, след размразяване, се събира в специално отделение на дъното, откъдето се оттича извън уреда, в тава над компресора. Оттук водата се изпарява, като се подпомага от топлината, отделяна от компресора по време на работа. No Frost предлага почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява търсенето на цялата охладителна система, повишавайки надеждността на уреда.

В комбинация със системата No Frost работи уникалната технология LINEAR Cooling, която помага да се поддържа еднаква температура в цялото пространство, като по този начин помага на храната да запази свежестта си до две седмици. Технология LINEAR Cooling също така намалява температурната разлика между различните отделения в хладилника. Така вентилационните отвори, разположени в горната част на хладилната част пред осветителното тяло, насочват струя студен въздух към продуктите, съхранявани в опорите от горната страна на вратата.

Петнадесет секунди след затваряне на вратата, стартира охладителната система с превключвател Door Cooling+  за охлаждане на вратата. По този начин вентилационните отвори в предната част на хладилната зона поддържат температурата до 32% по-бързо и по-равномерно, за да поддържат храната свежа. В допълнение на това, вратата на LG GBB72MCEGN е реверсивна и позволява монтаж от дясно или от ляво, според предпочитанията Ви и подредбата на останалите уреди в интериора.

LG GBB72MCEGN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

LG GBB72MCEGN има голям нетен обем на хладилната част от 277 литра, както и специални отделения за плодове, зеленчуци, риба, пресни храни, поставка за яйца и поставка за бутилки. Има общо 4 рафта за съхранение на храна, изработени от топлоустойчиво, закалено стъкло, подсилено с профилна рамка от неръждаема стомана, която е лесна за почистване и има много добра устойчивост на големи тежести. За максимална функционалност уредът е проектиран така, че хладилникът да е поставен отгоре, а фризерът да е отдолу. Нетният обем на фризера е 107 литра, разпределен в 3 рафта. Вграденият вътре LCD дисплей заедно с първокласното електронно сензорно управление, следи двете температурни зони едновременно, като позволява да се регулират независимо.

Според новото енергийно етикетиране, прието от ЕС, този комбиниран хладилник с фризер попада в Клас D на енергийна ефективност, с годишна консумация на енергия от 215 kWh. Акустичните емисии от пространството са измерени в 35dB.

Хладилник с фризер LG GBB72MCEGN размери: височина – 203см, широчина – 59.5см, дълбочина – 68.2см. Тегло – 79кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply