четвъртък, април 18

Хладилник с фризер Beko RCNA366E40ZXBN – запазва за дълго витамините в плодовете и зеленчуците чрез HarvestFresh

Beko RCNA366E40ZXBN е един от тези хладилници, които са евтини и добри, ако се вземат предвид характеристиките, които притежава и производителността, която може да постигне.

Beko RCNA366E40ZXBN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Особеното при Beko RCNA366E40ZXBN е това, че е модел с NeoFrost охладителна система. Тази технология включва поддържане на храната в много добри условия, без да я изсушава. NeoFrost системата се характеризира като мощна и сигурна, с която можете да оставите Вашите плодове и зеленчуци за дълго време в хладилника, без да се притеснявате, че съвсем скоро ще се развалят или изсъхнат. Системата е комбинирана с технологията HarvestFresh, която умее да запазва съдържанието на витамините в пресните плодове и зеленчуци, като имитира естествения 24-часов цикъл на слънцето в чекмеджето за свежест. HarvestFresh използва иновативна технология за трицветна светлина. Това означава, че Вашите плодове и зеленчуци ще бъдат пълни с полезни за здравето хранителни вещества, точно както природата е предвидила.

Охлаждащата система на тази хладилна комбинация е много ефективна и в случай на прекъсване на тока има автономност до 33 часа. Можете лесно да направите настройките, благодарение на сензорния екран.

Нетният обем на хладилната част е с вместимост 215 литра, разпределена в три рафта от безопасно и закалено стъкло, и още три рафта за съхранение на вратата, допълнително чекмедже за зеленчуци и плодове, поставка за яйца, тава за лед и XXL поставка за големи бутилки. Фризерът е с нетен обем от 109 литра и има три отделения. Размразяването на уреда става автоматично, годишната консумация на енергия е 249 kWh, а произвежданият шум е 38dB. Тази комбинация е ефективна, просторна, тиха и добре разделена, за да има съхранение на храната при най-добри условия.

Beko RCNA366E40ZXBN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Сред функциите, налични в този модел уред са: LED осветление, ваканционен режим, звуково предупреждение при отворена врата, функции за бързо охлаждане и бързо замразяване. Вратите на Beko RCNA366E40ZXBN са реверсивни (обратими), което означава, че можете да ги монтирате с ляво отваряне или с дясно, в зависимост от подредбата на Вашата кухня и Вашите лични предпочитания.

Beko RCNA366E40ZXBN е високопроизводителна хладилна комбинация, достъпна дори за тези, които не разполагат с много голям бюджет. В същото време уредът се изплаща щедро на своите собственици като регистрира висока енергийна ефективност Клас А++ от гамата от А+++ до D.

Този комбиниран хладилник с фризер е сребрист на цвят и е с размери: височина – 185.2см, широчина – 59.5см, дълбочина – 67см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply