неделя, май 26

Хладилник с фризер Samsung RB31FERNDBC – с пет различни цикъла на движение

С този комбиниран хладилник с фризер Samsung RB31FERNDBC, в екстравагантен черен цвят, можете да бъдете по-организирани и да се насладите на повече удобство в съхранението на Вашите хранителни продукти. Изпитайте ново ниво на организация и комфорт с хладилника, който максимизира ефективността на пространството.

Samsung RB31FERNDBC

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Интегриран е с цифров инверторен компресор (Digital Inverter), който има пет различни цикъла на движение базирани на нивата на влажност и режимите на използване, за разлика от конвенционалните компресори, които имат само два режима. Това помага да се поддържа постоянна температура, намалява износването на компресора, осигурявайки по-голяма издръжливост и свежда шума до минимум.

Използва Full No Frost система за охлаждане, която осигурява равномерно охлаждане, за да предотврати натрупването на лед, в комбинация с технологията All Around Cooling, която разпределя равномерно охлаждането до всички точки във вътрешността. Сега можете да запазите всичките си нетрайни храни свежи и питателни. Освен това, поддържайки постоянна температура, технологията Full No Frost изисква по-малко енергия, като по този начин увеличава издръжливостта на охладителната система. Уредът попада в енергиен клас А+ от гамата от А+++ до D или преобразувано в Клас F, според последната редакция на най-новите европейски разпоредби. Нивата на шум са 37dB. Годишната енергийна консумация е 317 kWh.

Samsung RB31FERNDBC е с общ нетен обем от 339 литра и специално обозначени отделения за зеленчуци, млечни продукти, поставка за яйца и поставка за бутилки. Общо 3 броя вътрешни рафта от закалено стъкло и още 4 броя рафтове на вратата. Благодарение на въртящите се панти, рафтът Easy Slide Ви позволява ефективно да организирате и в същото време осигурява лесен достъп до храната, включително тези, съхранявани по-отзад.  Така че, ако сте от хората, които обичат подредеността, приветливия вид на уредите си и тяхната практичност, определено ще останете доволни от функционалното разпределено и оптимизирано пространство на този комбиниран хладилник с фризер.

Samsung RB31FERNDBC

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нетният обем на фризера е 108 литра с 3 вътрешни рафта с капаци – широки, дълбоки и удобни, побиращи до 12кг продуктов капацитет за замразяване за 24ч. Фризерът също е с автоматична система за размразяване и автономия на работа без ток до 20ч, за да бъдете спокойни за Вашите хранителни запаси, дори когато се появи сериозна повреда в захранването. Кутиите са с по-голям отвор в сравнение с конвенционалните чекмеджета на останалите фризери. Напълно отвореният фризер улеснява организирането и изваждането на артикули – дори обемисти храни като огромна кутия сладолед. Фризерът се отваря максимално за оптимално използване на пространството и благодарение на дизайна на чекмеджетата можете да отворите фризера, дори ако вратата на хладилника е отворена само на 90 градуса.

В горната част на уреда има интегрирано LED осветление, което е по-енергийно ефективно и по-ярко от обикновената крушка. То напълно осветява хладилника и Ви помага да намирате храната по-лесно, чрез което не се налага да държите вратата отворена твърде дълго време.

Размери: височина – 185см, широчина – 59.5см, дълбочина – 66.8см. Тегло – 70кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply