сряда, май 29

Пералня LG F4WN609S1 – разпознава последните иновации чрез Wi-Fi свързаност и сама обучава двигателя си, за да подобри способностите си

Всяка домакиня знае добре, че пералнята е най-важният и най-често използваният уред сред всички останали налични електроуреди. За по-голямо удобство, пестене на времето и справяне по-бързо и ефективно с домакинските задачи – пералнята трябва да бъде надеждна, мощна и сигурно да почиства всякакъв тип дрехи и материи. Точно такава е пералня LG F4WN609S1, и ако искате всеки един член от семейството Ви да носи постоянно чисти, загладени, дезинфекцирани и добре ароматизирани дрехи, то трябва да изберете пералня LG F4WN609S1.

LG F4WN609S1

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Какво прави пералня LG F4WN609S1 по-различна от останалите перални?

LG F4WN609S1 е захранвана от диск за изкуствения интелект AI DD™, разработен от компанията  LG, със задълбочено обучение на собствения си двигател, изградено на базата на голямо количество данни, събирани по време на циклите на пране. Тази интелигентна грижа показва с 18% по-голяма защита на дрехите, спрямо останалите перални машини. AI DD™ осигурява задълбочена, но нежна грижа, определяйки характеристиките и обема на всеки товар, за да сведе до минимум увреждането по тъканите. AI DD™ не само открива теглото, но и усеща мекотата на тъканите и сам избира оптималните движения за съответните тъкани.

С перална машина LG F4WN609S1 ще се сдобиете с много по-чисти и дезинфекцирани дрехи, както никога до сега и то за много по-кратко време. Специалната технология TurboWash™ подпомага двигателя чрез директно задвижване, като го прави много по-тих и стабилен при ползване. TurboWash™ контролира дюзите в предната част на барабана, да използват по-високо налягане, чрез което намокрят дрехите много по-бързо от стандартния дизайн. Пералня LG F4WN609S1 работи умно, а не трудно! Чрез TurboWash™ технологията пералнята използват по-малко вода, по-малко електроенергия и по-малко време. Само за 59 мин ще се сдобиете с идеално почистени и ароматизирани дрехи!

Технологията Steam™ е просто невероятна! Тя може да премахне до 99.9% от всички познати ни алергени, натрупващи се по нишките на дрехите. Премахва успешно 99.9% от акарите, обитаващи домовете и постоянно полепващи по дрехите. Изключително полезна технология за семейства с малки и подрастващи деца, стари или болни хора, за които хигиената и високата дезинфекция е изключително важна.

LG F4WN609S1

LG F4WN609S1 притежава капацитет на зареждане от 9кг., със стандартно предно зареждане и отваряне на люка на ляво. Наред с невероятните си и иновативни технологии LG F4WN609S1 е много удобна и функционална. Барабанът й може да побере огромно количество пране, така че няма да се налага да отделяте от ценното си време, за пране, често и ежедневно.

Още нещо изумително, което трябва да знаете за този уред. Технологията LG ThinQ придава на пералнята пълния си капацитет от изкуствен интелект, с която е снабдена. Това Ви дава възможност да управлявате уреда чрез домашната си Wi-Fi мрежа, като му задавате различни настройки и следите работата му от разстояние, дори когато не сте си у дома.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply