четвъртък, юни 13

Пералня Samsung WW70T4540TE/LE – с диамантен барабан (Diamond drum)

Материалът за изработка на барабана на Пералня Samsung WW70T4540TE/LE е диамант. Това дава възможност на този революционен вид барабан да бъде с дълъг експлоатационен срок, да поддържа оптимално ниво на работа на уреда и да работи с ниски шумове. Освен това капацитетът на зареждане на барабана е 7кг, което го прави подходящ за побиране на дрехите на едно средно голямо семейство. Нивата на шум при пране са само 54 dB, а тези при центрофугиране едва 72 dB, въпреки скоростта на въртене от 1400 rpm. Тази пералня е изключително незабележима, по време на работа, изключително тиха, но същевременно с това икономична и грижовна към Вашите дрехи.

Samsung WW70T4540TE/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен, че ще почиства перфектно дрехите Ви, тя ще се грижи сама за собствената си хигиена. Функцията StayClean Drawer за самопочистване на чекмеджето ще Ви избави от всички бактерии и микроби, които обикновено се образуват във влажната зона. Да не забравяме и неприятните остатъци от прах за пране и омекотител, които всеки път се натрапват на погледа Ви, когато не са се разтворили и са се събрали ненужно в чекмеджето. С пералня Samsung WW70T4540TE/LE ще забравите за тези неприятни моменти!

Освен на StayClean Drawer с удоволствие ще се наслаждавате и на функцията DrumClean – почистване на барабана. Тази функция Ви гарантира, че всеки път ще поставяте дрехите си в почистен барабан, без вредни и неприятни отлагания или миризми.

С пералня Samsung WW70T4540TE/LE ще имате възможност да се възползвате от бърза 15 минутна програма или от Пране с пара. Представете си удобството в това да получите освежени, дезинфекцирани и почистени дрехи за максимално кратък срок. Още на следващия ден ще можете отново да облечете любимата си тениска. Изключително полезна технология за семейства с малки деца, които непрекъснато се цапат и имат нужда от често преобличане.

Samsung WW70T4540TE/LE

Останалите програми за изпирани, с които Samsung WW70T4540TE/LE си служи са: Бельо, Смесена, Памук, Цветни, Синтетика, Изплакване, Почистване, на барабана, Woollens, Drum Clean, 15′ бързо пране, Hygiene Steam и Еко 40-60°. Ще можете да се възползвате е от технологията AddWash, чрез която лесно ще прекъсвате активирания цикъл на изпиране, за да добавите нещо забравено.

Технологията Smart Check ще направи гъвкаво, съвременно и модерно Вашето ежедневие, защото чрез нея можете да проверявате моментното състояние на дрехите си само през Вашето Smart устройство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply